ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
16 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Στη φυλακή η 19χρονη παιδοκτόνος της Πετρούπολης

1 min read

Στη φυλακή μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης η 19χρονη που σκότωσε το νεογέννητο παιδί της στην Πετρούπολη – Προφυλακιστέα έχει ήδη κριθεί η μητέρα της

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών έλυσε σήμερα Τρίτη (22/05), τη διαφωνία που είχε ανακύψει μεταξύ ανακριτή και εισαγγελέα μετά την απολογία της 19χρονης και ομόφωνα οι δικαστές αποφάσισαν ότι πρέπει να κριθεί προφυλακιστέα.

Έτσι η νεαρή, η οποία βρισκόταν έως τώρα σε κατ’ οίκον περιορισμό, θα οδηγηθεί στη φυλακή όπου και θα παραμείνει έως την εκδίκαση της υπόθεσης που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Διαβάστε επίσης: Σοκάρει η 19χρονη παιδοκτόνος της Πετρούπολης: «Ήθελα να ξεφορτωθώ το μωρό – Ένιωθα ότι με απειλεί»

Αναλυτικότερα, με βούλευμα που εξέδωσε, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών έλυσε τη διαφωνία κρίνοντας ότι η νεαρή πρέπει να προφυλακιστεί για τον φόνο του νεογέννητου μωρού της στα τέλη Φεβρουαρίου. Έτσι, η 19χρονη εντός της ημέρας θα οδηγηθεί στην φυλακή, όπου ήδη βρίσκεται η 54χρονη μητέρα της, η οποία είχε κριθεί προφυλακιστέα μετά την απολογία της. Οι δύο γυναίκες είναι αντιμέτωπες με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συναυτουργία.

Υπενθυμίζεται, ότι για την ποινική μεταχείριση της μητέρας του βρέφους, ο ανακριτής εξέφρασε την άποψη πως θα πρέπει να αφεθεί ελεύθερη, ενώ ο εισαγγελέας είχε ταχθεί υπέρ της προσωρινής κράτησής της. Το Συμβούλιο, που κλήθηκε να λύσει τη διαφωνία, αξιολόγησε τα στοιχεία της υπόθεσης και την προσωπικότητα της νεαρής κατηγορούμενης και τελικά υιοθέτησε την εισαγγελική άποψη.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.