ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

10 Μάι 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Στενή συνεργασία ΙΣΑ – υπουργείου Υγείας υπόσχονται Κικίλιας και Πατούλης

1 min read

Τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών (ΙΣΑ) επισκέφθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης (24/07/2019), ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας και ο υφυπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης, οι οποίοι είχαν συνάντηση εργασίας με τον πρόεδρο, Γιώργο Πατούλη και το Δ.Σ. του ΙΣΑ.

Στην τοποθέτησή του, ο κ. Κικίλιας, τόνισε, μεταξύ άλλων: «Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος που επισκέπτομαι τον ΙΣΑ, καθώς οι συνάδελφοί μου και γενικότερα όλο το έμψυχο δυναμικό του ΕΣΥ αποτελούν το θησαυρό που θα αξιοποιήσουμε στην χάραξη μιας πολιτικής που θα έχει επίκεντρο τον άνθρωπο. Τα προβλήματα είναι τεράστια, ωστόσο με στενή συνεργασία και κοινή προσπάθεια, θα πετυχαίνουμε καθημερινές μικρές και μεγαλύτερες νίκες που θα απαλύνουν τον ανθρώπινο πόνο».

Ο υφυπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης, επισήμανε: «Είμαστε καλά προετοιμασμένοι και έχουμε συγκεκριμένο και καλά μελετημένο πρόγραμμα, που θα επιλύσει χρόνια προβλήματα και θα αλλάξει τα δεδομένα στο Σύστημα Υγείας. Η προσπάθεια είναι ομαδική και η συνεργασία με τους φορείς θα συνεχιστεί και θα διευρυνθεί».

Ο πρόεδρος του ΙΣΑ κ. Πατούλης, τόνισε στην τοποθέτησή του τα εξής: «Χαιρετίζουμε την επίσκεψη της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας, στο σπίτι των ιατρών της Αθήνας που σηματοδοτεί την επιστροφή στην κανονικότητα και το τέλος μιας “μαύρης περιόδου”, κατά την οποία επιχειρήθηκε η φίμωση του ιατρικού κόσμου. Η επανεκκίνηση της χώρας με τη νέα κυβέρνηση ανοίγει και μια νέα σελίδα και για την υγεία. Ξεκινά μια στενή συνεργασία, καθώς ο ΙΣΑ θα είναι αρωγός στη χάραξη της πολιτικής που θα είναι προς όφελος του ασθενή, της δημόσιας υγείας και του λειτουργού της υγείας».

Δημοσίευση στα Social Media