ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Στέλνουν Σενεγαλέζο επιθετικό στην ΑΕΚ

1 min read

H AEK απέκτησε τον Νταμιάν Σιμάνσκι με 4ετες συμβόλαιο και συνεχίζει όπως όλα δείχνουν το σχεδιασμό της για τη νέα σεζόν. Δεδομένα η Ένωση αναζητά στόπερ για να καλύψει το κενό που άφησε η αποχώρηση του Ογκνιέν Βράνιες και το όνομα το οποίο κυριαρχεί τις τελευταίες ημέρες είναι αυτό του Ματίας Νάνι.

Ο 22χρονος Αργεντινός ανήκει στη Ρόμα με την οποία ο δικέφαλος έχει «χτίσει» καλές σχέσεις από την εποχή που αποκτήθηκε από τους Ρωμαίους ο Έκι Πόνσε. Παρόλα αυτά κυκλοφόρησε και νέο σενάριο που θέλει την ΑΕΚ να εξετάζει και τον Ντιαφρά Σακό.

Πρόκειται για Σενεγαλέζο επιθετικό που μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις στη γραμμή κρούσης και μένει ελεύθερος από την Ξαμάξ αυτό το καλοκαίρι. Η φημολογία για τον Σακό αναπτύχθηκε από ένα tweet αναγνώστη που ασχολείται με το γαλλικό ποδόσφαιρο και σύμφωνα με αυτό η Ένωση θα αποκτήσει τον παίκτη με 250.000 ευρώ.

Ο Σενεγαλέζος άσος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ρεν, Γουέστ Χαμ, Μετς και Μπούρσασπορ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στην Premier League μέτρησε 18 γκολ και 3 ασίστ σε 62 συμμετοχές.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.