Στάση εργασίας σε Μετρό, Ηλεκτρικό, Τραμ: Μετά τις 8 οι συρμοί στις ράγες

Newskamatero

Η στάση εργασίας θα επαναληφθεί από τις 10 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας

Χωρίς Μετρό, Ηλεκτρικό και Τραμ θα μείνει σήμερα για λίγες ώρες η Αθήνα λόγω στάσης εργασίας των σωματείων των εργαζομένων.

Οι συρμοί και τα βαγόνια των τριών αυτών μέσων σταθερής τροχιάς θα μείνουν ακινητοποιημένοι:

– το πρωί από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 8:00

– το βράδυ από τις 22:00 έως τη λήξη της βάρδιας.

Σε ανακοίνωσή τους τα Σωματεία των Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών, ΣΤΑΣΥ και Τραμ τονίζουν ότι «η προσχεδιασμένη απαξίωση της ΣΤΑ.ΣΥ, με στόχο το ξεπούλημά της σε τιμή ευκαιρίας, δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο».

«Τα Σωματεία Εργαζομένων έχουμε καταγγείλει, κατ’ επανάληψη, τις δραματικές ελλείψεις σε προσωπικό και σε ανταλλακτικά, που καθιστούν προβληματική την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού και οδηγούν τις Σταθερές Συγκοινωνίες στη πλήρη απαξίωση» προσθέτουν.

«Κλιμακώνουμε τις κινητοποιήσεις μας, με προειδοποιητική στάση εργασίας την Παρασκευή 31 Μαΐου 2019 από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8:00 πμ και από τις 22:00 έως τη λήξη της βάρδιας. Υπερασπιζόμαστε τη δουλειά μας, αγωνιζόμαστε για δημόσιες σταθερές συγκοινωνίες», καταλήγουν.

Δημοσίευση στα Social Media

Next Post

Καιρός Με βροχές και καταιγίδες ο β' γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []) push ({}); Πώς θα εξελιχθούν τα φαινόμενα μέχρι τις κάλπες της Κυριακής – Ποιες περιοχές θα πληγούν περισσότερο Με βροχές, καταιγίδες και σε ορισμένες περιοχές έντονα φαινόμενα, θα «κυλήσει» την Κυριακή ο β’ γύρος των Αυτοδιοικητικών εκλογών. Σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ, ο καιρός σε όλη τη […]