ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ! 133 ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ!

1 min read

Σε 133 «προσαγωγές», προχώρησαν τα όργανα της σταλινικής –και αμερικανόδουλης!- χούντας που κυβερνάει το προτεκτοράτο Ελλαδιστάν, προκειμένου να εμποδιστούν όσο γίνεται περισσότεροι πατριώτες που κατευθύνοντας στο χθεσινοβραδινό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, αλλά και για τρομοκρατηθούν οι υπόλοιποι και ν’ αλλάξουν δρόμο!

Σύμφωνα με τα δημοσιογραφικά όργανα της κόκκινης χούντας: «οι προσαγωγές αυτές έγιναν στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων που έκανε η Αστυνομία, κατ’ εφαρμογή ειδικού σχεδιασμού, με στόχο να εμποδίσουν τις ομάδες των ακροδεξιών που πήγαιναν αποκλειστικά για να προκαλέσουν επεισόδια στη Βουλή»!

Καταλάβατε με ποια κριτήρια έγιναν οι προσαγωγές; Οι πραιτωριανοί των ΜΑΤ του Τσίπρα «έκοβαν φάτσες» -που λέμε- και μάζευαν κόσμο, όπως ακριβώς κάνουν οι συνάδερφοί τους «αντιεξουσιαστές», χτυπώντας ομαδικά όποιον τους μοιάζει «φασίστας»!

Φυσικά, οι περισσότερες προσαγωγές ήταν ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ, καθώς πολλοί εκ των προσαχθέντων είχαν μαζί τους αστυνομικές ταυτότητες, αλλά αυτό δεν εμπόδισε διόλου τους πραιτωριανούς «μπάτσους-γουρούνια-δολοφόνους» (όπως περιφρονητικά τους αποκαλούν τα αφεντικά τους, που τους έχουν «του κλώτσου και του μπάτσου»…), γιατί είχαν πάρει «λευκή επιταγή» από τους μπολσεβίκους κομισάριους, να αυθαιρετούν κατά βούληση!

Αλλά θα γυρίσει –και μάλιστα πολύ σύντομα!- ο τροχός και «ο κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του», αφού πρώτα κριθεί σύμφωνα με τα έργα του!

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.