ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Στα ύψη το πολιτικό θερμόμετρο ενόψει εκλογών

1 min read

Βέβαιος για τη νίκη της ΝΔ στις εκλογές, εμφανίστηκε από τα Γρεβενά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος αναμένεται στις αρχές Μαρτίου να ανακοινώσει την ημερομηνία της προσφυγής στις κάλπες.

Στα Γρεβενά περιόδευσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος εμφανίστηκε βέβαιος για τη νίκη της ΝΔ στις εκλογές προκειμένου όπως είπε να παραμένει η χώρα σε τροχιά ανάπτυξης.

«Και τώρα συγκρίνετε μια τετραετία ΝΔ και την προηγούμενη τετραετία ΣΥΡΙΖΑ και έχετε μπροστά σας μια πολύ ξεκάθαρη επιλογή: Θα πάμε μπροστά ή θα γυρίσουμε πίσω; Θα παραμείνουμε σε ένα περιβάλλον μειωμένων φόρων ή θα γυρίσουμε στην υπερφορολόγηση της μεσαίας τάξης;»,  είπε ο πρωθυπουργός κατά την ομιλία του στα Γρεβενά.

Ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε μονάδες μεταποίησης της περιοχής καθώς και εργαστήριο όπου παράγονται τοπικά προϊόντα.

Νωρίτερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στο εργοτάξιο όπου κατασκευάζεται το βόρειο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65, το οποίο θα συνδέσει τα Τρίκαλα με τα Γρεβενά και την Εγνατία.

Ο Αλέξης Τσίπρας ξόρκισε για ακόμα μια φορά τις αιτιάσεις για κυβέρνηση των ηττημένων μιλώντας για καθαρή πρωτιά του συριζα στις εκλογές που -όπως είπε- θα επιτρέψει τον σχηματισμό προοδευτικής κυβέρνησης.

«Η στρατηγική Μητσοτάκη είναι να κερδίσει έστω και με μισή μονάδα για να πάει σε δεύτερες και σε τρίτες αν χρειαστεί. Να εκβιάζει δηλαδή διαρκώς εκλογικές αναμετρήσεις. Και αναρωτιέμαι: Τι σταθερότητα μπορεί να μας δώσει αυτό; Για αυτό λέω ότι ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είναι ψήφος στην σταθερότητα».

Την ερχόμενη Παρασκευή ο Κωστής Χατζηδάκης θα κάνει εισήγηση στο υπουργικό συμβούλιο για τον κατώτατο μισθό, ενώ οι τόνοι ανεβαίνουν κατακόρυφα ενόψει εκλογών.

Τα κομματικά επιτελεία βρίσκονται σε θέσεις μάχης λίγο πριν από την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.