ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Στα ύψη οι τιμές βασικών προϊόντων κατανάλωσης

1 min read

Με το σταγονόμετρο κάνουν τις καθημερινές προμήθειες τα νοικοκυριά, για να τα βγάλουν πέρα με το κύμα της ακρίβειας.

Ζαλισμένοι από την τραμπάλα της ακρίβειας, οι καταναλωτές αλλάζουν συνήθειες ακόμη και για τα ψώνια τους στη λαϊκή αγορά.

Όλο και πιο συχνά, παρατηρείται από τους καταναλωτές να πηγαίνουν στους πάγκους και να ζητάνε ντομάτες και πατάτες σε τεμάχια, δηλαδή δύο ή τρία τεμάχια για να μην αγοράσουν τα οπωροκηπευτικά σε κιλό.

Έμποροι και παραγωγοί από την πλευρά τους καταβάλλουν προσπάθειες να κρατήσουν τις τιμές χαμηλά καθώς το κόστος παραγωγής είναι ιδιαίτερα υψηλό.

Πολιτική κόντρα… για την ακρίβεια

Την ίδια ώρα ο Νίκος Ανδρουλάκης, από το Περιστέρι όπου βρέθηκε κατά τη διάρκεια επίσκεψής του, επιτέθηκε στην κυβέρνηση κατηγορώντας την ότι δεν παίρνει μέτρα για την αντιμετώπιση της ακρίβειας.

«Αυτή η πολιτική του Πόντιου Πιλάτου από την πλευρά του κ. Μητσοτάκη είναι καταστροφική και στις επόμενες εκλογές ο ελληνικός λαός θα στείλει ένα ηχηρό μήνυμα στηρίζοντας μία προοδευτική σοσιαλδημοκρατική δύναμη».

Η ΝΔ κάλεσε τον κ. Ανδρουλάκη να απαντήσει γιατί ψήφισε παρών στην φορολόγηση του 90% των υπερκερδών των εταιρειών ενέργειας.

«Αν η επιλογή του “παρών”, δεν είναι ο ορισμός της τακτικής του Πόντιου Πιλάτου, τότε τι είναι; Ο κ. Ανδρουλάκης αντί να προσπαθεί συνεχώς να πατάει σε δύο βάρκες, οφείλει να παίρνει καθαρή θέση».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.