ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

17 Απρίλιος 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Στα πρόθυρα γενικευμένης σύρραξης η Αζοφική – Έτοιμες να επέμβουν οι ΗΠΑ – “Μήλον της έριδος” η γέφυρα του Κερτς

1 min read

Κρίσιμες είναι οι στιγμές για την Μαύρη Θάλασσα και την περιοχή του Αζόφ καθώς οι ΗΠΑ έθεσαν σε εφαρμογή σχέδιο έκτακτης ανάγκης ενώ για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, για την ακρίβεια για πρώτη φορά από τον 20ο αιώνα, οι Αμερικανοί μετέφεραν ένα τεράστιο φορτίο όπλων στην Γερμανία και ενεργοποιούν επιπλέον αντιαεροπορική “ομπρέλα”.

Σύμφωνα με έγγραφα που διέρρευσαν, οι ΗΠΑ υποστηρίζουν την εφαρμογή “Σχεδίων Εκτάκτων Αναγκών” προς υποστήριξη αμερικανικής δύναμης που δρα στην Ουκρανία. Kάτι που σημαίνει πως πολύ σύντομα θα δούμε νέες σφοδρές συγκρούσεις και σε Α.Ουκρανία.

Ταυτόχρονα ο Π.Ποροσένκο δείχνει ότι θα προβεί σε μοιραία πράξη, έδωσε διαταγή και ξεκίνησαν όπως θα δείτε και στο βίντεο, ασκήσεις στην θάλασσα του Αζόφ, μια “ανάσα” από τις ρωσικές δυνάμεις.

Περίπου 100 φορτία με διαφόρων ειδών πυρομαχικά έφτασαν εσπευσμένα στην αμερικανική βάση  Ramstein στην Γερμανία. Ο David Head, Διοικητής του 86ου τομέα Επιχειρήσεων, ανέφερε πως Εφτασε το μεγαλύτερο φορτίο όπλων από το 1999. Τα πυρομαχικά αυτά θα χρησιμοποιηθούν σε μελλοντικές επιχειρήσεις της Αμερικανικής Ευρωπαϊκής Διοίκησης” είπε χωρίς περιστροφές.

Ταυτόχρονα, ενεργοποιήθηκε μονάδα μακράς εμβέλειας πυροβολικού χτες Παρασκευή ενώ δύο μέρες πριν τέθηκε σε επιχειρησιακή λειτουργία νέο αντιαεροπορικό Τάγμα στη Νότια Γερμανία.

Η ενεργοποίηση της 41ης Ταξιαρχίας Πυροβολικού, 13 χρόνια μετά την παύση λειτουργίας της, μόνο καλό σημάδι δεν είναι. Η πρώτη μονάδα βρισκόταν στο Babenhausen από το 1972 μέχρι το 2005. Η νέα μονάδα βρίσκεται στην Βαυαρία.

“Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε πυρά μεγάλης εμβέλειας με φοβερή ακρίβεια στις δυνάμεις που θα δράσουν στην Ευρώπη” είπε ο Διοικητής της Ταξιαρχίας, Seth Knazovich.

1.000 Αμερικανοί στρατιώτες συρρέουν στην Γερμανία για να ενωθούν με ακόμη 1.500. Αυτοί θα προστεθούν στους ήδη 33.000 στρατιώτες που βρίσκονται εκεί.

Επιπλέον, την Τετάρτη  ενεργοποιήθηκε και το 5ο Τάγμα, η 4η Αντιαεροπορική Μονάδα Πυροβολικού, στο Ansbach.

“Να καταστραφεί η γέφυρα του Πούτιν στην Κριμαία” καλεί Αμερικανός αναλυτής επιβεβαιώνοντας τη Μόσχα για τις ουκρανικές κινήσεις γύρω από τα Στενά.

“Ο Β.Πούτιν κατασκεύασε τη γέφυρα που συνδέει στο Στενό του Κέρτς με την Κριμαία. Η Ουκρανία πρέπει τώρα να το καταστρέψει” τονίζει σε άρθρο γνώμης Αμερικανός αναλυτής. Να σημειώσουμε πως η Μόσχα τόνιζε από την αρχή ότι η αποστολή των Ουκρανών ναυτών ήταν αυτή ακριβώς.

Δημοσίευση στα Social Media