ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Στα «μαλακά» η 51χρονη Ρουμάνα που ξυλοκόπησε την κόρη της στον Βόλο

1 min read

Κέρδισε την επιείκεια η 51χρονη μητέρα που είχε συλληφθεί στις 15 Φεβρουαρίου στο Βόλο, όταν η 13χρονη ρουμανικής καταγωγής κόρη της κατέφυγε στο νοσοκομείο της πόλης με εκτεταμένους μώλωπες σε διάφορα σημεία του σώματός του και πλήθος από εκδορές και μικρής έκτασης τραύματα.

 

Η μικρή αναίρεσε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου πολλά από όσα είχε δηλώσει αρχικά, ενώ και η έκθεση ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης που έγινε ανέφερε ότι η 13χρονη παρουσίασε μια υπερβολική και ψευδή εικόνα των γεγονότων, με σκοπό να εκδικηθεί τη μητέρα της.

Αλλά και στην Παιδιατρική Κλινική όπου φιλοξενείται, η μαθήτρια ζήτησε να έρθουν οι γονείς της. Η μητέρα της απολογήθηκε με δάκρυα στο δικαστήριο, αναφέροντας ότι μετάνιωσε, επειδή βγήκε εκτός εαυτού και χτύπησε την κόρη της με ένα σκουπόξυλο, όταν είδε ακατάλληλα μηνύματα στο κινητό της!
Την 51χρονη υπερασπίστηκε και ο πατέρας της 13χρονης, που ανέφερε πως δεν είχε προκαλέσει ποτέ στο παρελθόν ανάλογο επεισόδιο, το οποίο απέδωσε στην υπερπροστατευτικότητα της συζύγου του. Ο εισαγγελέας ζήτησε να εκτιμηθεί η αμφιβολία υπέρ της μητέρας και πρότεινε την αθώωσή της, ενώ η πρόεδρος του δικαστηρίου αναγνώρισε το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας.

Έτσι, της επέβαλε ποινή φυλάκισης 30 ημερών με τριετή αναστολή, για ενδοοικογενειακή βία, μετατρέποντας την κατηγορία για επικίνδυνη σε απλή σωματική βλάβη. Την Δευτέρα, οι γονείς θα καταθέσουν αίτηση στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου, προκειμένου να τους επιστραφεί η φύλαξη του παιδιού, που τους είχε αφαιρεθεί προσωρινά λόγω του επεισοδίου.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.