Τε. Νοέ 25th, 2020

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Στα δικαστήρια ο Μαργαρίτης για ένα…

1 min read

Μπορεί τα βράδια ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιώργος Μαργαρίτης να τραγουδάει στην πίστα «μου ‘πανε πως θα μου κάνεις μέχρι δικαστήρια», όμως χθες το πρωί οι στίχοι του τραγουδιού επιβεβαιώθηκαν, καθώς βρέθηκε στο εδώλιο του Στ΄ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας κατηγορούμενος για εκχέρσωση δασικής έκτασης και υποβάθμιση περιβάλλοντος!
Η υπόθεση που έφτασε στη Δικαιοσύνη έπειτα από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του αναγκαστικός συνεταιρισμός, αφορά έκταση 4 στρεμμάτων ιδιοκτησίας του λαϊκού καλλιτέχνη στην περιοχή του Καπανδριτίου, τμήμα της οποίας διεκδικεί ο συνεταιρισμός.

Κάθε άνοιξη ο τραγουδιστής φροντίζει να καθαρίζει την περιφραγμένη έκταση από ξερά χόρτα υπό τον φόβο πυρκαγιάς και αυτή ακριβώς η ενέργεια στάθηκε η αφορμή να στραφούν εναντίον του τα μέλη του συνεταιρισμού, τον Μάιο του 2012! Συγκεκριμένα, ο καλλιτέχνης κατηγορείται ότι προχώρησε στις επίδικες πράξεις το διάστημα από 22 Μαρτίου έως 6 Απριλίου του 2012, με τους μηνυτές να υποστηρίζουν -μεταξύ άλλων- ότι 530 τμ. της έκτασης είναι δικά τους!

Ο γνωστός τραγουδιστής, που ταλαιπωρείται επί έξι χρόνια με την επίμαχη υπόθεση, προσήλθε νωρίς χθες το πρωί στο κτίριο 9 της Ευελπίδων, μαζί με τον δικηγόρο του Βασίλη Καπερνάρο, αλλά τελικά η υπόθεση δεν εξετάστηκε από το δικαστήριο.
Ενα λάθος της γραμματείας των δικαστηρίων είχε ως αποτέλεσμα η υπόθεση να μην αναγράφεται στο πινάκιο και, μολονότι εκφωνήθηκε, η έδρα διέκοψε την εκδίκαση για τις 13 Φεβρουαρίου. Ηδη η δίκη έχει αναβληθεί πέντε φορές στο παρελθόν, παρατείνοντας την ταλαιπωρία του καλλιτέχνη, που ωστόσο δηλώνει βέβαιος ότι θα αθωωθεί.

Ντέμη Ντάβαρη
espressonews.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.