ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. Πακιστανός «δράκος» που χύμηξε σε κοπέλες στη Βούλα

1 min read

Χειροπέδες πέρασαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής σε 34χρονο Πακιστανό, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε κοπέλες στη Βούλα.

Ειδικότερα, ο 34χρονος Πακιστανός βρίσκεται αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της απόπειρας βιασμού, της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, της απείθειας, της απλής σωματικής βλάβης, καθώς και της παράνομης βίας.

  • Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., το βράδυ της 27ης Απριλίου 2021, ο 34χρονος, ο οποίος περπατούσε στην περιοχή της Βούλας, σε δρόμους με χαμηλό φωτισμό και μειωμένη κίνηση, πλησίασε μια ανήλικη και τρεις κοπέλες με το πρόσχημα της παροχής πληροφοριών. Στη συνέχεια, ωστόσο, τούς επιτέθηκε με σκοπό τον εξαναγκασμό τους σε γενετήσιες πράξεις, χωρίς, ευτυχώς, να τα καταφέρει.

Οι κοπέλες κατήγγειλαν το περιστατικό στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, όπου συγκροτήθηκε ειδική ομάδα αστυνομικών για την ταυτοποίηση και εντοπισμό του δράστη. Σήμερα Τρίτη, ο Πακιστανός, που είχε ταυτοποιηθεί, εντοπίστηκε σε καφετέρια στην περιοχή του Περιστερίου και παρά την προσπάθειά του να διαφύγει, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα ρούχα που φορούσε κατά τη διάπραξη των πράξεών του, ενώ αναγνωρίστηκε από το σύνολο των θυμάτων του. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.