ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
23 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Σπαρταριστό βίντεο: Η Φωτίου δεν έχει ιδέα τι είναι ο ΦΠΑ

1 min read

Σε τηλεοπτική της συνέντευξη στην οποία ήταν παρών και ο διευθυντής σύνταξης του Ελεύθερου Τύπου Γιάννης Τσαπρούνης η κα. Φωτίου είπε ότι η κυβέρνηση μείωσε το ΦΠΑ!

Πολλές φορές τα κυβερνητικά στελέχη μας εκπλήσσουν με τις δηλώσεις τους αλλά αυτό που έγινε με την Θεανώ Φωτίου θα πρέπει να μπει στο TOP 10 τη γκάφας. 

Σε τηλεοπτική της συνέντευξη στην οποία ήταν παρών και ο διευθυντής σύνταξης της έντυπης έκδοσης του Ελεύθερου Τύπου Γιάννης Τσαπρούνης η κυρία Φωτίου είπε ότι η κυβέρνηση μείωσε τον ΦΠΑ!

Ο Γιάννης Τσαπρούνης έμεινε εμβρόντητος καθώς δεν μπορούσε να πιστέψει αυτά που άκουγε και παρά τις επανειλημμένες ερωτήσεις του για το αν συνεχίζει να ισχυρίζεται ότι η κυβέρνηση μείωσε τον ΦΠΑ, η κυρία Φωτίου επέμενε.

Τελικά μετά από πολλά δευτερόλεπτα αμηχανίας η λύση δόθηκε όταν ο Γιάννης Τσαπρούνης της επεσήμανε ότι μάλλον αυτό που λέει είναι ο φόρος επιχειρήσεων και εκεί δόθηκε το τελικό χτύπημα από την  αναπληρώτρια υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης: «με συγχωρείτε αυτός τι είναι (σ.σ. φόρος επιχειρήσεων), δεν είναι ΦΠΑ των επιχειρήσεων;».

Με ανάρτησή του στο twitter ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός, σχολιάζει συνέντευξη της Θεανώς Φωτίου, στην οποία η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης μπερδεύει το φόρο επιχειρήσεων με τον ΦΠΑ και επιμένει μάλιστα πως μειώνεται.

«Κι όμως είναι αληθινό! Αυτοί μας κυβερνούν! Οι άνθρωποι που δεν ξέρουν τι είναι ο ΦΠΑ,αλλά ξέρουν να τον αυξάνουν! Και έχουν & το θράσος να μιλάνε για κοινωνική ευαισθησία και προστασία των αδυνάμων! Σε όποιον ξαναπεί «όλοι ίδιοι είναι», δείξτε το βίντεο», λέει.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.