Σοβαρά επεισόδια στο Ζεφύρι – ΤΩΡΑ

Newskamatero

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν πριν από λίγη ώρα στο Ζεφύρι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του doxthi.gr υπήρξαν συμπλοκές μεταξύ Ρομά και αστυνομικών. Τα επεισόδια ξεκίνησαν, όταν οι αστυνομικοί μπήκαν σε χώρο στην συμβολή των οδών Παναγίας Γρηγορούσας και Σουλίου, προκειμένου να κάνουν έρευνα. Οι Ρομά ζήτησαν να δουν το ένταλμα, στο σημείο άρχισαν να μαζεύονται και άλλοι ομόφυλοί τους και η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο.

Αμέσως έσπευσαν στην περιοχή ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις (ΟΠΚΕ, ΤΑΕ, περιπολικά και άνδρες του αστυνομικού τμήματος Ζεφυρίου) με τους Ρομά να πετούν πέτρες στους αστυνομικούς, οι οποίοι έκαναν χρήση δακρυγόνων για να τους απωθήσουν.

Αυτήν την ώρα το κλίμα είναι ήρεμο, αστυνομικοί αλλά και τσιγγάνοι παραμένουν στον κεντρικό δρόμο ενώ η οδός Σουλίου είναι γεμάτη πέτρες και αποκλεισμένη με κάδους απορριμμάτων.

Δημοσίευση στα Social Media

Next Post

Κατέρρευσε κερκίδα την ώρα του αγώνα Εϊμπάρ – Σεβίλλη στην Ισπανία [βίντεο]

Σοκ προκαλούν οι εικόνες που έρχονται από την Ισπανία και συγκεκριμένα από τον ποδοσφαιρικό αγώνα της Ειμπάρ με την Σεβίλλη. Τα ματς διακόπηκε για έξι λεπτά μετά το 58’, λόγω κατάρρευσης κιγκλιδώματος στο γήπεδο. Κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών των οπαδών των φιλοξενούμενων, μέρος της εξέδρας κατέρρευσε και αρκετοί οπαδοί έπεσαν […]