ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

23 Σεπτεμβρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Σουρωτήρι τα σύνορά Ήρθαν οι πρώτοι Αφγανοί στην Ελλάδα: Πέρασαν τα «απροσπέλαστα» σύνορα

1 min read

Έφτασαν στην Ελλάδα οι πρώτοι Αφγανοί, καθώς το βράδυ της Τετάρτης εντοπίστηκαν στο ΚΤΕΛ των Υπεραστικών Λεωφορείων στην οδό Ταϋγέτου στη Λαμία, πέντε άτομα. 

Μάλιστα οι πέντε Αφγανοί που εντοπίστηκαν στη Λαμία είχαν εντοπιστεί και συλληφθεί αρχικά στο Δομοκό, παρόλα αυτά κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τη Λαμία. 

Οι συγκεκριμένοι Αφγανοί, που εντοπίστηκαν να κινούνται στο 32ο χλμ Λαμίας – Λάρισας στο ύψος του Δομοκού, όπου τους εγκατάλειψε πιθανότατα κάποιος διακινητής, έλαβαν διορία 10 ημερών να επιστρέψουν οικειοθελώς «για λόγους κοινωνικούς και ανθρωπιστικούς», όπως αναφέρεται, στην πατρίδα τους ή στη χώρα από την οποία μπήκαν.

Όπως αναφέρει το lamiareport, στα ΚΤΕΛ, βρέθηκε ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας του Δήμου Λαμιέων, Παναγιώτης Στασινός με τις επικεφαλής της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου για τη διενέργεια αρχικά τεστ covid που βγήκαν όλα αρνητικά. Κατά δήλωσή τους, οι τέσσερις εκ των πέντε είναι ανήλικοι, 16 με 18 ετών που είχαν φύγει από το ίδιο χωριό του Αφγανιστάν και τα δύο μάλιστα ήταν αδέρφια.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.