ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
23 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Σουηδία: Καταργήθηκαν οι περιορισμοί για τον κορονοϊό και το γιορτάζουν

1 min read

Πολλοί άνθρωποι συγκεντρώθηκαν σε μπαρ και κλαμπ της Σουηδίας για να γιορτάσουν την άρση των περιορισμών του κορονοϊού.

Οι κάτοικοι της Σουηδίας βγήκαν να χορέψουν σε μπαρ και κλαμπ για να γιορτάσουν την άρση των περισσότερων περιορισμών που επιβλήθηκαν για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού στη χώρα.

Συγκεκριμένα, σε σχετική ανακοίνωση από την κυβέρνηση της Σουηδίας που εκδόθηκε στις 23 Σεπτεμβρίου αναφέρεται: «Οι επιπλέον περιορισμοί θα καταργηθούν σε σχέση με το βήμα 4 του σχεδίου της κυβέρνησης για την κατάργηση των περιορισμών. Η κυβέρνηση αποφάσισε, σήμερα (23/09), μεταξύ άλλων, να καταργήσει τα ανώτατα όρια συμμετοχής για δημόσιες συγκεντρώσεις, δημόσιες εκδηλώσεις και ιδιωτικές συγκεντρώσεις από τις 29 Σεπτεμβρίου 2021».

Έτσι, λοιπόν, τα μπαρ και τα εστιατόρια δεν είναι πλέον υποχρεωμένα να τοποθετούν τραπέζια σε απόσταση και μπορούν να δεχτούν όσους πελάτες θέλουν.

Στο μεταξύ, η σουηδικήκυβέρνηση έχει συστήσει στους ανθρώπους που δεν έχουν εμβολιαστεί να λάβουν προφυλάξεις για να αποφύγουν τη μόλυνση και τη διάδοση της νόσου.

Η απόφαση για την εξάλειψη αυτών των μέτρων ελήφθη μετά τη μείωση του ποσοστού των κρουσμάτων και της προόδου στην εκστρατεία εμβολιασμού, καθώς περίπου το 65% των Σουηδών έχει λάβει και τις δύο δόσεις του εμβολίου και το 71% έχει κάνει τουλάχιστον μια.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.