ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Σοκαρουν τα βιντεο με τον Πακιστανο φονιά της 17χρονης Νικολέτας

1 min read

Έμειναν μόνο οι φωτογραφίες της, λέει ο απαρηγόρητος πατέρας
Η απώλεια ενός παιδιού για τον κάθε γονιό είναι αβάσταχτη, ωστόσο όταν ο δολοφόνος που σκότωσε το παιδί σου βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας υπάρχει μια δικαίωση, μια ανακούφιση…

Ο πατέρας της 17χρονης Νικολέτας που δολοφονήθηκε από τον Πακιστανό σύντροφό της μίλησε στον ΑΝΤ1 για τη σύλληψη του και την αγαπημένη του κόρη που τόσα άδικα έφυγε από τη ζωή.

«Είναι μια ανακούφιση, αλλά δεν παύει να έχει “φύγει”… ποιος θα το φέρει πίσω; Θα το φέρει πίσω κανένας; …για μένα είναι ένα ξεχωριστό κορίτσι, μια μικρή ψυχή, αδικοχαμένη», δήλωσε ο Σίμος Καρολίδης μετά τη σύλληψη του δολοφόνου της κόρης του.

Ο πατέρας της 17χρονης Νικολέτας, παρακολούθησε την προσαγωγή του φερόμενου ως δολοφόνου του παιδιού του από την τηλεόραση και δηλώνει ανακουφισμένος που τελικά οι Αρχές τον εντόπισαν και δεν κατάφερε να ξεφύγει.

Σε ερώτηση τι θα έλεγε στον 22χρονο Πακιστανό ο Σίμος Καρολίδης, είπε: «τι θα του έλεγα; Ντροπή του! Όταν λες σε έναν άνθρωπο ότι τον αγαπάς και μετά του φέρεσαι έτσι; Πώς γίνεται αυτό; Τι σόι αγάπη ήταν αυτή;».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα αδέλφια της αδικοχαμένης Νικολέτας τα οποία βρίσκονται σε κατάσταση σοκ από την βίαιη απώλεια της, ενώ ξαναβλέπουν τις τελευταίες φωτογραφίες της και ανεβάζουν βίντεό της. Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι η 16χρονη αδελφή της που την εντόπισε νεκρή στο σπίτι τους στο Περιστέρι.

«Μέχρι το πρωί φωτογραφίες, βίντεο έβλεπα. Μαζί που ήμασταν, όλοι μαζί και με τα παιδιά. Ήταν ευτυχισμένη, χαρούμενη…μόνο έτσι, όπως γελάει, το χαμόγελό της. Τα βίντεο, τις ιστορίες μας. Αυτό έμεινε τώρα…», είπε σχετικά.

«Έχω άλλα 3 παιδιά από πίσω, τώρα δεν σκέφτομαι απολύτως τίποτα. Θα κοιτάξω να δω πως θα συμμαζευτούν τα παιδιά μου. Τα παιδιά είναι…ράκος, ειδικά η Αναστασία που την ήταν μαζί της στην Αθήνα, έχει υποστεί μεγάλο σοκ», λέει.

Συγγενείς και φίλοι ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του 22χρονου

Από την πλευρά τους, συγγενείς και φίλοι της Νικολέτας ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του 22χρονου Πακιστανού.

«Εγώ θα τον σκότωνα με τα χέρια μου», είπε γειτόνισσα της άτυχης 17χρονης.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, αποκάλυψε ότι «θα καταθέσουμε μηνύματα που δείχνουν ότι την απειλούσε, ζητάμε την ισόβια ποινή».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.