ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις που έρχονται στο φως για τη δράση του 53χρονου βιαστή της 12χρονης

1 min read

Γειτόνισσα του 53χρονου μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την συμπεριφορά του απέναντί της και για τον λόγο που τόν απέφευγε.

Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις που έρχονται στο φως για τη δράση του 53χρονου βιαστή. Γείτονες περιγράφουν τις κινήσεις και μοτίβα συμπεριφοράς του 53χρονου και μάλιστα τις χαρακτηρίζουν «χυδαίες».

Μία γειτόνισσα του 53χρονου αποκάλυψε ότι ο δράστης είχε προβεί σε σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος της, με χειρονομίες και απρεπείς εκφράσεις.

«Τον ήξερα ναι, και τον κύριο Μίχο ήξερα και τη σύζυγό του, και το κοριτσάκι ήξερα. Πάνε αρκετά χρόνια που έχω να πάω στο κατάστημά του, διότι ο κύριος Μίχος γενικότερα, να το πω λαϊκιστί, ας πούμε, το ματάκι του έπαιζε»,

»Προσωπικά σε εμένα δηλαδή μου την είχε πέσει και μάλιστα πολύ αισχρά. Είναι και ο λόγος που σταμάτησα να πηγαίνω στο κατάστημά του. Και απ΄ ότι έχω ακούσει, και γύρω εδώ από την περιοχή και από άλλες κοπέλες, τις έφερνε σε δύσκολη θέση. Σε κοιτούσε δηλαδή από πάνω έως κάτω ρε παιδί μου, έκανε διάφορες… ήταν διαχυτικός… Και  την τελευταία φορά θυμάμαι ότι σταμάτησε με το φορτηγάκι του και μου έκανε έτσι μία χειρονομία, κάτι μου είπε, δεν θυμάμαι τι, κάτι πολύ χυδαίο ας πούμε…», ανέφερε αρχικά η γειτόνισσα του 53χρονου.

«Γενικότερα όμως ήταν στην περιοχή… είχε χτίσει μια πολύ καλή βιτρίνα, ένα πολύ καλό όνομα, φρόντιζε να έχει τις διασυνδέσεις του από εδώ και από εκεί σε όλους τους χώρους, είτε είναι πολιτικός είτε είναι θρησκευτικός, είτε είναι καλλιτεχνικός… Είχε ένα καλό όνομα. Δηλαδή παρουσιαζόταν ως ένας ευυπόληπτος πολίτης», συνέχισε.

Μεταξύ άλλων η γειτόνισσα μίλησε και για την 12χρονη.

«Βεβαίως το ήξερα το κορίτσι. Ένα κουκλί, ένα χαμογελαστό πλάσμα, ευγενέστατο, συγκροτημένο. Φαινόταν δηλαδή, έτσι; Ήταν ένα πολύ σεμνό παιδί. Δεν ήταν ένα κοριτσάκι που θα το δεις έξαλλα ντυμένο, «μεγαλίστικα» ντυμένο ή βαμμένο ή ξέρω εγώ τι. Πολύ σεμνό παιδί. Ένα κοριτσάκι που φαινόταν για την ηλικία του. Φαινόταν ότι ήταν ανήλικο, δεν φαινόταν να πηγαίνει λύκειο», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Καταλάβαινες ότι πήγαινε δημοτικό, άντε να ήταν αρχές γυμνασίου, εκεί. Ήταν μία πολυμελής οικογένεια. Εγώ θα την χαρακτήριζα δυσλειτουργική οικογένεια. Μια οικογένεια με πολλά προβλήματα, οικονομικά…», κατέληξε η γειτόνισσα.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.