ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες από τον άγριο βασανισμό κρατούμενου από αστυνομικούς «Θα πάρετε το παιδί σας στην κάσα»

1 min read

Στην υπόθεση βασανισμού κρατουμένου από αστυνομικούς, ο 33χρονος κατήγγειλε ότι τον χτύπησαν με μανία σε όλο του το σώμα και ότι τον βασάνισαν άγρια.

Μελανιές στα μάτια.

Σημάδια από πρήξιμο στα χέρια που δείχνουν πόσο σφιχτά ήταν οι χειροπέδες που φορούσε.

Μώλωπες σε όλο το σώμα.

Σοκάρουν οι φωτογραφίες ντοκουμέντο που φέρνει στο φως το MEGA από τα χτυπήματα που, όπως καταγγέλλει 33χρονος κρατούμενος, υπήκοος Αλβανίας, δέχθηκε από αστυνομικούς.

Ένας αξιωματικός, δύο αστυφύλακες και ένας ειδικός φρουρός συνελήφθησαν από τους αδιάφθορους της ΕΛ.ΑΣ και κατηγορούνται για τα βασανιστήρια και τον άγριο ξυλοδαρμό του.

«Το μόνο που είπε ‘’μάνα σώσε με γιατί με σκοτώνουν’’», είπε η αδελφή του 33χρονου.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 33χρονος, ο οποίος εκτίει ποινή φυλάκισης για διακίνηση ναρκωτικών μαζί με άλλους 10 κρατούμενους, μεταφέρθηκε την Παρασκευή από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα.

Μέσα στο όχημα έζησε τον εφιάλτη. Οι αστυνομικοί που ήταν υπεύθυνοι για τη μεταφορά κατηγορούνται ότι του είχαν φορέσει κράνος, τον  χτυπούσαν και δεν του έδιναν νερό παρά τις εκκλήσεις του. Όταν έφτασε στις φυλακές Κορυδαλλού, συνεχίστηκαν τα βίαια χτυπήματα. Σωφρονιστικός υπάλληλος έσπευσε να τον προστατεύσει.

Ξεσπά μιλώντας στο MEGA η αδελφή του 33χρονου

Η αδερφή του, μιλά αποκλειστικά στο MEGA και ξεσπά. Υποστηρίζει ότι αστυνομικοί χτύπησαν τον αδερφό της και όταν τον μετέφεραν στη Καβάλα για εκδίκαση της υπόθεσης μπροστά στους γονείς τους.

«Του είχαν βάλει κράνος στο κεφάλι, στο αυτοκίνητο του το έβγαλαν και τον ξυλοκοπούσαν και εκεί πριν τον παραδώσουν, τον έδειραν ξανά. Τον χτυπήσανε».

«Ήταν χτυπημένος ήδη από την ασφάλεια Καβάλας. Χτυπήθηκε μπροστά στους γονείς του που είχαν πάει για επισκεπτήριο και είπαν στον πατέρα του θα πάρετε το παιδί σας στην κάσα», είπε η δικηγόρος του.

Τον ξυλοδαρμό του 33χρονου φέρεται να επιβεβαιώνουν και άλλοι κρατούμενοι.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ο 33χρονος εξετάστηκε από ιατροδικαστή ενώ οι τέσσερις αστυνομικοί οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.