ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις στην υπόθεση ομαδικού βιασμού του 15χρονου από συνομηλίκους του, ήθελαν να γράψουν και τραγούδι τραπ

1 min read

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον βιασμό 15χρονου από συμμαθητές του – Πώς αποκαλύφθηκε η κτηνωδία και τι είπε ο ανήλικος στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς

Σοκάρει η κατάθεση του 15χρονου στους αστυνομικούς που αποκαλύπτει το εύρος της φρίκης που βίωνε το αγόρι σε ερειπωμένο σπίτι σε περιοχή των δυτικών προαστίων. Χρειάστηκαν ειδικοί παιδοψυχολόγοι για να «ξεκλειδώσουν» το παιδί και να περιγράψει στους αστυνομικούς το μαρτύριο που βίωνε.

Τουλάχιστον επτά φορές τον κακοποίησαν, σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, ενώ λέγεται ότι έπεφταν πάνω του τρία και τέσσερα άτομα για να τον ακινητοποιήσουν. Ο ένας μάλιστα έβαζε το μαξιλάρι στο κεφάλι του για να μην ακούγονται οι φωνές
του. Ένας άλλος από την παρέα των ανήλικων βιντεοσκοπούσε το αποτρόπαιο σκηνικό και φέρεται να έδειχνε το υλικό στο σχολείο.

Όλοι στην παρέα των ανηλίκων άκουγαν τραπ. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε απόψε το Mega, έγραφαν στίχους βασισμένους στο βιασμό και λέγεται ότι αυτή την κτηνώδη πράξη τους ήθελαν να την κάνουν τραγούδι και βίντεο κλιπ.

Το πρωί του Σαββάτου, όλοι οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Ευελπίδων και θα βρεθούν ενώπιον του εισαγγελέα. Έχουν συλληφθεί έως τώρα έξι ανήλικοι. Δύο άτομα ακομα αναζητούνται από την αστυνομία. Σχεδόν όλοι έχουν αντιληφθεί το τι έκαναν και ζήτησαν συγγνώμη, εκτός από έναν που πρόβαλε τον προκλητικό ισχυρισμό ότι το είχαν δει σε ταινίες και το έκαναν για πλάκα.

Η υπόθεση βιασμού ενός αγοριού μόλις 15 ετών από συμμορία οκτώ τραμπούκων συμμαθητών του, της πρώτης Λυκείου, προκαλεί οργή και αποτροπιασμό. Σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι κολαστήριο στο Ίλιον, η συμμορία για έναν ολόκληρο μήνα,  φέρεται να κακοποιούσαν και να βίαζαν τον συνομήλικό τους με χρήση αντικειμένων και μάλιστα τραβούσαν σε βίντεο τις κτηνωδίες τους και τις διακινούσαν.

Το χρονικό

Οι βιασμοί γίνονταν σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στο Ίλιον, με τους ανήλικους δράστες να κάνουν άγριο bullying στον συμμαθητή τους για να κρατήσει το στόμα του κλειστό. Σοκάρουν όσα αποκάλυψε ο 15χρονος όταν βρήκε το θάρρος να αποκαλύψει όσα βίωσε.

«Κάποια παιδιά φαίνονται σε αυτό το βίντεο, δεν φαίνονται όλα… Με τα χέρια του, τα έχει ακουμπήσει πάνω στο κεφάλι μου για να με κρατάει στην ουσία. Δε με κρατάει από τη μούρη, απλά με κρατάει πάνω έτσι για να μη φύγω».

Για τουλάχιστον ένα μήνα κρατούσαν με τη βία και βασάνιζαν τον 15χορνο σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στη δυτική αττική, κοντά στην περιοχή που μένουν οι δράστες.

Ένας από τους κατηγορούμενους μαθητές αποκάλυψε στην αστυνομία ότι ο 15χρονος δεν ήταν το μοναδικό θύμα. «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον συμμαθητή μου. Αυτό το περιστατικό το αρχίσαμε πριν τρεις μήνες, το έχουνε πάθει διάφορα άτομα από την παρέα. Μέσα σε αυτούς είμαι και εγώ, και πριν και μετά το βίντεο. Καταλαβαίνω το λάθος μου, κάτι που δεν μπορούσα να καταλάβω όλο αυτό το διάστημα».

Άλλος κατηγορούμενος υποστήριξε: «Το κάναμε για πλάκα. Το βλέπαμε σε ταινίες και φαινόταν ωραίο».

Οι κάτοικοι της γειτονιάς σχεδόν κάθε απόγευμα έβλεπαν την παρέα των νεαρών να επισκέπτεται το ερειπωμένο σπίτι. Κανείς όμως δεν μπορούσε να φανταστεί τι συνέβαινε μέσα.

«Είναι χάλια»

Στο Mega μίλησε ένας μεγαλύτερος μαθητής από το σχολείο του θύματος. Όπως λέει, ο 15χρονος πέρασε βασανιστήρια στα χέρια των συμμαθητών του ενώ ακόμα παραμένει σε πάρα πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. «Φώναζε το παιδί και τέτοια. Αφήστε με και τέτοια, αφήστε με έλεγε και γελάγανε. Τους γνωρίζω. Το ξέρω το παιδί, το έχω μεγαλώσει. Δεν πείραζε ούτε μύγα. Απλά καθότανε, μίλαγε, γέλαγε. Είναι χάλια και στο σχολείο που έρχεται, είναι χάλια».

Η αστυνομία αναζητά ακόμα τους δύο από τους οκτώ δράστες ενώ εξετάζεται ο ρόλος που είχαν και τέσσερις μαθήτριες.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών συνελήφθησαν πρωινές ώρες προχθές, Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2022, έξι (6) ανήλικοι για υπόθεση βιασμού ανηλίκου.

Σε βάρος τους, καθώς και σε βάρος ακόμη δύο ανηλίκων, τα στοιχειά των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί, σχηματίστηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για συμμορία που διέπραξε βιασμό, κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία ανηλίκων καθώς και για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα.

Τις πράξεις αυτές κατηγορούνται ότι διέπραξαν τουλάχιστον από αρχές Νοεμβρίου 2022 έως και αρχές Δεκεμβρίου 2022, σε βάρος ανηλίκου.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα, ζυγαριά ακριβείας, νάιλον συσκευασία με 5,12 γραμμάρια κάνναβη, μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης καθώς και άλλα αντικείμενα που σχετίζονται με την υπόθεση.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ οι έρευνες για την ταυτοποίηση και άλλων μελών της συμμορίας συνεχίζονται.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.