ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

22 Σεπτεμβρίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το bullying που δεχόταν ο 14χρονος: «Έκαναν ότι δεν έβλεπαν…»

1 min read

Όλοι ήξεραν και κανένας δεν έκανε τίποτα. Αυτό καταγγέλλουν στην κάμερα του MEGA συμμαθητές του 14χρονου Μάκη που λίγες μέρες πριν βρέθηκε κρεμασμένος στο δωμάτιό του.

«Του πετάγαν νεράτζια, τον βρίζανε, τον κλωτσάγανε… Γενικά του κάνανε bullying. Οι καθηγητές το βλέπανε από μόνοι τους, αλλά δεν κάνανε κάτι», αναφέρουν στο MEGA.

Σοκάρει η μαρτυρία συμμαθήτριας του, η οποία αποκαλύπτει πως ο Μάκης είχε ρωτήσει τον καλύτερό του φίλο , αν αυτοκτονούσε τι θα έκανε…

«Ήταν πολύ κλειστό παιδί είναι η αλήθεια. Δεν έλεγε σε κανέναν τίποτα προσωπικό, απλά ήξερα από τα παιδιά από την τάξη του ότι τις τελευταίες ημέρες ήταν στεναχωρημένος και είχε κάνει στον κολλητό του μια ερώτηση πριν κάτι μέρες αν αυτοκτονούσα τι θα έκανες;».

Γονείς μαθητών υποστηρίζουν ότι στο συγκεκριμένο σχολείο τα περιστατικά βίας ήταν σχεδόν καθημερινά.

«Το σχολείο είναι αδιάφορο, ο διευθυντής είναι αδιάφορος όλα τα χρόνια. Δεν ήταν μόνο αυτή η χρονιά που έχουμε bullying, κάθε χρόνο έχουμε bullying. Ξέρανε και για το Μάκη», ανέφερε μητέρα του συμμαθητή του 14χρονου.

Φοβούνται μάλιστα ότι μπορεί την επόμενη στιγμή το μπούλινγκ που βίωνε ο Μάκης να το βιώσουν και τα δικά τους παιδιά…

«Τον βρίζανε. Κάθε μέρα τον βρίζανε, τον γελούσανε, τον χτυπούσανε, κάθε μέρα… κάθε μέρα χωρίς λόγο. Ανελέητο μπούλινγκ. Δεν θέλω να συμβεί άλλο τέτοιο. Είμαι μάνα. Ειλικρινά σας μιλάω είμαστε διαλυμένοι. Από την άλλη φοβάμαι…».

Σήμερα γονείς από την περιοχή ζήτησαν και έκαναν συνάντηση με τον διευθυντή του σχολείου. Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA ο διευθυντής του σχολείου παραδέχτηκε τα περιστατικά εκφοβισμού.

«Ο διευθυντής παραδέχτηκε ότι είναι δυο άτομα που αντί για τις τσάντες τους κουβαλούν μαχαίρια και μαζί με άλλα δύο, τρία άτομα από άλλα σχολεία δημιουργούν προβλήματα», αναφέρουν γονείς στο MEGA.

Για το συμβάν έχει επιληφθεί και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών.

Πού καταλήγουν οι έρευνες των Αρχών

Οι έρευνες των Αρχών πλέον απομακρύνονται από το σενάριο του Blackout challenge στο Tik Tok και είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να δεχόταν bullying ο 14χρονος, γι’ αυτό και οι Αρχές εστιάζουν τις έρευνές τους στο σχολικό περιβάλλον.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.