ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

24 Ιανουαρίου 2022

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Σοκαριστικό βίντεο με 19χρονο να απειλεί να σκοτώσει την Βασίλισσα Ελισάβετ:

1 min read

Ένα σοκαριστικό βίντεο, δείχνει έναν 19χρονο να κρατά μια βαλλίστρα και να απειλεί ότι “θα δολοφονήσω την βασίλισσα Ελισάβετ ως εκδίκηση στο μακελειό του 1919 στο Amritsar”.

Το βίντεο που δημοσιεύθηκε από την εφημερίδα The Sun, δείχνει τον άνδρα να κρατά το όπλο και με αλλοιωμένη φωνή να εξαπολύει τις απειλές κοιτώντας την κάμερα, λίγες ώρες μετά την σύλληψη του εισβολέα στο κάστρο. Δεν είναι ξεκάθαρο αν είναι ο συλληφθείς ή όχι.

Ο Jaswant Singh Chail δημοσίευσε το βίντεο, που είχε γυριστεί σε πρότερο χρόνο, στο Snapchat στις 8:06am ανήμερα των Χριστουγέννων, 24 λεπτά πριν από την σύλληψη του εισβολέα.

“Λυπάμαι. Λυπάμαι για ότι έχω κάνει και για όσα θα κάνω. Θα προσπαθήσω να δολοφονήσω την Ελισάβετ, την βασίλισσα. Αυτό είναι η εκδίκησή μου για όσους πέθαναν το 1919 στο μακελειό της  Jallianwala Bagh. Θα πάρω επίσης εκδίκηση για όσους πέθαναν, ταπεινώθηκαν και ένιωσαν θύματα διάκρισης λόγω της καταγωγής τους. Το όνομα μου ήταν Jaswant Singh Chail, το όνομά μου είναι  Darth Jones” ακούγεται να λέει.

Ο δράστης φορά κουκούλα και μάσκα, ενώ χρησιμοποίησε φίλτρο της πλατφόρμας για να μην είναι αναγνωρίσιμη η φωνή του.

“Συγγνώμη σε όσους αδίκησα ή είπα ψέματα. Αν έλαβες αυτό το μήνυμα τότε ο θάνατός μου είναι κοντά. Μοιραστείτε αυτό το βίντεο σε όποιον θέλετε και αν είναι δυνατόν δώστε το και στα ΜΜΕ” προσθέτει.

Βασίλισσα Ελισάβετ: Oπλισμένος με βαλλίστρα ο 19χρονος εισβολέας στο Κάστρο του Ουίνδσορ

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.