ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Σοκαριστικό βίντεο: Γρονθοκόπησε μέχρι θανάτου πελάτη επειδή τον καθυστερούσε στην ουρά

1 min read

Σοκ έχει προκαλέσει στη Ρωσία ο θάνατος ενός 47χρονου άνδρα, τον οποίο γρονθοκόπησε ένας πελάτης μέσα σε κατάστημα, επειδή καθυστερούσε στην ουρά.

Ο 47χρονος Pavel Mazzhukhin είχε πάει να αγοράσει ένα πακέτο τσιγάρα και μιλούσε με την ταμία, όταν μέσα στο κατάστημα, της πόλης Ιβανεγιέφκα κοντά στη Μόσχα, μπήκε ένας άλλος πελάτης που φαινόταν να βιάζεται.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που καταγράφηκε από την κάμερα ασφαλείας του καταστήματος και έδωσε στη δημοσιότητα η Daily Mail, ο άντρας πλησιάζει τον Pavel, ενώ μετά από λίγο τον κάνει στην άκρη εκνευρισμένος.

Τότε αρχίζει μια λογομαχία μεταξύ τους, με αποτέλεσμα οι δύο άντρες να πιαστούν γρήγορα στα χέρια. Τότε ο ανυπόμονος πελάτης ρίχνει μια δυνατή γροθιά στον 47χρονο, ο οποίος πέφτει στο έδαφος, ενώ συνεχίζει να τον χτυπάει και να τον κλωτσάει, αφήνοντάς τον αναίσθητο.

Ο 42χρονος δράστης, που δεν κατονομάζεται, συνελήφθη λίγο μετά το συμβάν, ενώ φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι βιαζόταν επειδή ήταν η πρώτη μέρα της χριστουγεννιάτικης άδειάς του και ήθελε να το γιορτάσει.

Μάλιστα, πήρε και 1000 ρούβλια που είχε πάνω του το θύμα επειδή όπως είπε κατά τη διάρκεια του καβγά έσπασαν τα ακουστικά του!

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.