ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Σοκαριστικό βίντεο από τους ληστές ηλικιωμένων Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες τους

1 min read

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες των δύο ανδρών 19 και 47 ετών, που λήστευαν ηλικιωμένες γυναίκες σε διάφορες περιοχές της Δυτικής Αττικής. Οι άνδρες συνελήφθησαν στις 4 Νοεμβρίου.

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες και τα στοιχεία της ταυτότητάς τους

Η αστυνομία δημοσίευσε ακόμη ένα σοκαριστικό βίντεο, με τον έναν από τους δύο να ρίχνει κάτω μια ηλικιωμένη γυναίκα ενώ τη ληστεύει και εκείνη να χτυπά με το κεφάλι στο έδαφος.

Πώς δρούσαν οι ληστές

Τα θύματα των ληστών ήταν κατά βάση ηλικιωμένες γυναίκες τις οποίες λήστευαν την ώρα που μετέβαιναν είτε σε λαϊκές αγορές, είτε σε Ιερούς Ναούς.

Όταν οι συνθήκες ήταν κατάλληλες (απουσία μαρτύρων, συνοικιακές οδοί), αφαιρούσαν με χρήση σωματικής βίας τις χρυσές αλυσίδες λαιμού με σταυρό που φορούσαν οι παθούσες.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η δράση τους ήταν μεθοδική και διέθεταν διακριτούς ρόλους. Συγκεκριμένα, ο 19χρονος είχε το ρόλο του «επιχειρησιακού» δράστη που θα άρπαζε με βιαιότητα τις αλυσίδες που φορούσαν στο λαιμό τα θύματα, ενώ ο 47χρονος είχε επιφορτιστεί με το ρόλο του οδηγού του επίμαχου οχήματος, του επιτηρητή του πεδίου δράσης, ώστε να είναι έτοιμος να επέμβει και να διασφαλίσει τη διαφυγή τους.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.