ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Σοκαριστικό βίντεο από το διαμέρισμα όπου τα παιδάκια ζούσαν μέσα στις κατσαρίδες και τα ποντίκια!

1 min read

4 καταδίκες για ενδοοικογενειακή βία εκκρεμούν σε βάρος του πατέρα

Νέα στοιχεία έρχονται διαρκώς στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση με τα τρία παιδάκια που ζούσαν μέσα στη βρώμα και τη δυσωδία με τη βίαιη 30χρονη μητέρα τους, η οποία και συνελήφθη σήμερα, μαζί με τον 54χρονο εν διαστάσει σύζυγό της.

Όπως διαπιστώθηκε από την προανακριτική έρευνα του τμήματος Αγίου Παντελεήμονα, υπάλληλοι του οποίου μετέβησαν, από κοινού με αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, στην οικία των κατηγορουμένων, τα τρία ανήλικα παιδάκια διέτρεχαν σοβαρό κίνδυνο, καθώς οι συνθήκες διαβίωσης τους ήταν εξαιρετικά επικίνδυνες για την υγεία τους, από τη στιγμή που ζούσαν μέσα στις κατσαρίδες και τα ποντίκια.

Σύμφωνα με την έρευνα, ο πατέρας των παιδιών, Κρητικός στην καταγωγή και ναυτικός στο επάγγελμα, επιστρέφοντας απο ένα ταξίδι, επισκέφθηκε το διαμέρισμα που είχε ενοικιάσει για να διαμένουν τα δυο κοριτσάκια, ηλικίας 2 και 4 ετών, που είχε αποκτήσει με την 30χρονη Αλβανίδα εν διαστάσει σύζυγό του και το 6χρονο αγοράκι που εκείνη απέκτησε από προηγούμενη σχέση της και όταν διαπίστωσε οτι τα παιδιά του ζούσαν σε μια «τρώγλη», όπου τα κατασπάρασσαν τα τρωκτικά, έκανε καταγγελία στην Αστυνομία.

Δαγκωματιές σε όλο τους το σώμα

Μετά τη σύλληψη του 54χρονου και της 30χρονης, τα τρία ανήλικα παιδιά τους, με εντολή του κ. Εισαγγελέα Ανηλίκων Αθηνών, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παίδων για ιατροδικαστική εξέταση, όπου και διαπιστώθηκε πως έχουν δαγκωματιές σε όλο τους το σώμα!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., οι γονείς συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και απλές σωματικές βλάβες, με τον άνδρα, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν τέσσερις καταδικαστικές αποφάσεις για ενδοοικογενειακή βία και μία απόφαση για εκμετάλλευση ανηλίκου σε επαιτεία, να κατηγορείται επιπρόσθετα για βία κατά υπαλλήλων και εξύβριση.

  • Δείτε σοκαριστικά πλάνα από το διαμέρισμα-κολαστήριο:

Δείτε δηλώσεις γείτονα:

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.