ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Σοκαριστική αποκάλυψη από Κορυφαίος Γερμανός ιατρός ζητάει νεκροψίες βλέπει συγκάλυψη θανάτων από εμβόλια – Centre for Constitutional Freedoms: Λάθος ο υποχρεωτικός εμβολιασμός

1 min read

Σίγουρα κάτι δεν πάει καλά με τα εμβόλια.
Όταν κορυφαίοι ιατροί ανά τον κόσμο θέτουν ερωτήματα, ξαφνικά φιμώνονται.
Σε ένα κανονικό κόσμο κάτι τέτοιο δεν θα έπρεπε να συμβαίνει, κάθε ερώτημα, κάθε απορία θα τύγχανε αποδοχής και έρευνας.
Αντιθέτως στον παραλογισμό που κυριαρχεί μια απίστευτη ομερτά σιωπής κυριαρχεί, κάθε διαφορετική φωνή φιμώνεται, παραγκωνίζεται και αυτό αποτελεί απόδειξη ότι κάτι δεν πάει καλά με τα εμβόλια.
Δεν μπορεί 3-4 φαρμακευτικές εταιρίες να ελέγχουν κυβερνήσεις και τον κόσμο.
Δεν μπορεί να πιστεύουν όλοι αφελώς ότι μόνο τα εμβόλια σώζουν ζωές όταν φθάσαμε να μιλάμε για 4η δόση.
Σίγουρα κάτι δεν πάει καλά με τα εμβόλια, το αφήγημα ότι μόνο μια λύση υπάρχει είναι δυστοπική και ασύμβατη με την λογική.
Έτσι εξηγείται γιατί πάνω από 1 δις πολίτες στον δυτικό κόσμο – πλην Αφρικής και Ινδιών – δεν έχουν εμβολιαστεί και σχεδόν το 50% του παγκόσμιου πληθυσμού….

Κορυφαίος Γερμανός Ιατρός ζητάει νεκροψίες βλέπει συγκάλυψη θανάτων από εμβόλια

Ο Dr Peter Schirmacher δεν είναι απλώς ένας παθολόγος.
Ο Γερμανός γιατρός είναι παγκοσμίως γνωστός στον τομέα του, τιμήθηκε ως ένας από τους 100 ιατρούς με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο.
Είναι εν ενεργεία πρόεδρος της Γερμανικής Παθολογικής Εταιρείας, διευθυντής του Ινστιτούτου Παθολογίας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Χαϊδελβέργης και πρόεδρος της Γερμανικής Ένωσης για τη Μελέτη του Ήπατος.
Θεωρείται από τους καλύτερους παθολόγους διεθνώς.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μια δήλωση-βόμβα λογοκρίθηκε απολύτως.
Λαμβάνοντας υπόψη την προσπάθεια προς καθολικούς εμβολιασμούς από κυβερνήσεις, τον ακαδημαϊκό κόσμο, τα μέσα ενημέρωσης και τις μεγάλες εταιρίες νέας τεχνολογίας, επιχείρησαν να τον αποδομήσουν επειδή περιγράφει ανατριχιαστικά δεδομένα σχετικά με τους κινδύνους από τα εμβόλια για τον covid 19.
Εν ολίγοις, ο Dr Schirmacher έκανε αυτοψίες σε 40 νεκρούς που είχαν πεθάνει μέσα σε διάστημα δύο εβδομάδων από τον εμβολιασμό τους αλλά κατεγράφησαν ως θάνατοι από covid 19.
Από αυτούς, το 30%-40% δηλαδή 16 νεκροί θα μπορούσε να αποδοθεί ο θάνατος τους άμεσα στα «εμβόλια».
Ο Γερμανός ιατρός ζήτησε να γίνουν περισσότερες νεκροψίες όσων πεθαίνουν λίγο μετά τον εμβολιασμό για να διαπιστωθεί εάν τα δικά του συμπεράσματα είναι βάσιμα.
Αλλά η Γερμανία μέχρι στιγμής ήταν απρόθυμη να δράσει, ενώ τα μέσα ενημέρωσης επιχείρησαν να το συγκαλύψουν.
Μόνο η Welt.de , το δημοσίευσε με τίτλο ο επικεφαλής παθολόγος της Χαϊδελβέργης ζητά περισσότερες αυτοψίες εμβολιασμένων ατόμων

Για να κατανοήσουμε καλύτερα την επίδραση των εμβολίων, θα πρέπει να διενεργηθούν νεκροψίες σε πολύ περισσότερα πτώματα, ζήτησε ο επικεφαλής παθολόγος της Χαϊδελβέργης.
Ο Peter Schirmacher υποθέτει ότι ο αριθμός των νεκρών από εμβόλια είναι πολύ μεγαλύτερος από τον αναφερόμενο.
Ο επικεφαλής παθολόγος στο Πανεπιστήμιο της Χαϊδελβέργης, Peter Schirmacher, ζήτησε εκτός από τους θανάτους από κορωνοϊό, να εξετάζονται και τα πτώματα των ανθρώπων που πεθαίνουν μετά τον εμβολιασμός για να διαπιστωθεί εάν ο θάνατος τους οφείλεται στον covid 19 ή στα εμβόλια.
Ο διευθυντής του Παθολογικού Ινστιτούτου στη Χαϊδελβέργη προειδοποιεί μάλιστα για μεγάλο αριθμό μη αναφερόμενων θανάτων από εμβολιασμό.

Άλλοι διαφωνούν

Ωστόσο, άλλοι επιστήμονες διαφωνούν μαζί του σε αυτό το σημείο, όπως και η Μόνιμη Επιτροπή Εμβολιασμού (Stiko) και το Ινστιτούτο Paul Ehrlich.

Εδώ και ένα χρόνο, οι νεκροί από κορωνοϊό υποβάλλονται σε νεκροψία στις πανεπιστημιακές κλινικές, προκειμένου να κατανοηθεί καλύτερα η ασθένεια.
Το κράτος στηρίζει την έρευνα για νεκροψίες για τον Covid-19 με περίπου 1,8 εκατ. ευρώ.
Ο Schirmacher είναι επικεφαλής του έργου των νεκροψιών.

Τα ευρήματα περισσότερων από 200 νεκροψιών μέχρι στιγμής έχουν οδηγήσει, μεταξύ άλλων, σε καλύτερη θεραπεία των πασχόντων από Covid.

Ο Schirmacher εστιάζει μεταξύ άλλων και στις σπάνιες, σοβαρές παρενέργειες του εμβολιασμού – όπως η θρόμβωση της εγκεφαλικής φλέβας ή τα αυτοάνοσα νοσήματα.
Το πρόβλημα κατά την άποψή του:
Τα εμβολιασμένα άτομα συνήθως δεν πεθαίνουν υπό κλινική παρακολούθηση.
«Ο γιατρός που εξετάζει το πτώμα δεν αξιολογεί την παράμετρο του εμβολιασμού και πιστοποιεί έναν φυσικό θάνατο και ο ασθενής θάβεται», αναφέρει ο Schirmacher.
Οι ιατροί πιστοποιούν ένα ασαφές είδος θανάτων και ο εισαγγελέας δεν βλέπει κανένα σφάλμα στην διαδικασία».

40 εμβολιασμένα άτομα που πέθαναν υποβλήθηκαν σε νεκροψία

Στη Βάδη-Βυρτεμβέργη, λοιπόν, οι παθολόγοι συνεργάστηκαν με τους εισαγγελείς, την αστυνομία και τους μόνιμους γιατρούς, αναφέρει ο Schirmacher.
Περισσότεροι από 40 άνθρωποι έχουν ήδη υποβληθεί σε νεκροψία, οι οποίοι πέθαναν μέσα σε δύο εβδομάδες από τον εμβολιασμό.
Ο Schirmacher υποθέτει ότι το 30 με 40% από αυτούς πέθαναν λόγω παρενεργειών από τα εμβόλια.
Κατά τη γνώμη του, η συχνότητα των θανατηφόρων συνεπειών των εμβολιασμών υποτιμάται προφανώς η δήλωση αυτή έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το βασικό αφήγημα την εκστρατεία εμβολιασμού την παραλλαγή Omicon που εξαπλώνεται γρήγορα και εξετάζονται μέτρα για μη εμβολιασμένα άτομα.

Οι δηλώσεις Schirmacher ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει πολύ μικρή γνώση σχετικά με τις παρενέργειες και οι κίνδυνοι του εμβολιασμού υποτιμούνται είναι ακατανόητες, δήλωσε το Ινστιτούτο Paul Ehrlich.
Όταν πεθαίνει ένας άνθρωπος μετά από εμβολιασμό, υπάρχει υποχρέωση αναφοράς βάσει του νόμου περί προστασίας από λοιμώξεις, ανέφερε ο επικεφαλής της Μόνιμης Επιτροπής Εμβολιασμών, Τόμας Μέρτενς.
Ο ανοσολόγος Christian Bogdan από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Erlangen, ανέφερε ότι δεν μπορεί επίσης να τεθεί θέμα αμέλειας των πιθανών κινδύνων των εμβολίων για τον COVID-19.
Ιδίως οι τελευταίες εβδομάδες και μήνες έδειξαν ότι το σύστημα επιτήρησης λειτουργεί καλά.
Στη Γερμανία, για παράδειγμα, η σπάνια εμφάνιση θρόμβωσης της εγκεφαλικής φλέβας μετά τον εμβολιασμό με Astrazeneca (1-2 περιπτώσεις ανά 100.000 εμβολιασμούς) αναγνωρίστηκε ως επιπλοκή, λέει ο Bogdan.
Ο Schirmacher επιμένει στη γνώμη του.
«Οι συνάδελφοί μου κάνουν σίγουρα λάθος γιατί δεν μπορούν να αξιολογήσουν σωστά αυτή τη συγκεκριμένη ερώτηση».
Ο ίδιος δεν θέλει να σκορπίσει πανικό και σε καμία περίπτωση δεν είναι αντίθετος στους εμβολιασμούς, λέει ο καθηγητής, ο οποίος λέει ότι ο ίδιος έχει εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού.
Ο εμβολιασμός είναι ουσιαστικό μέρος της μάχης κατά του ιού, διευκρινίζει.
Αλλά πρέπει να σταθμίζονται τα δεδομένα από τον εμβολιασμό η «ατομική προστασία» επικαλύπτεται από την ιδέα ενός γρήγορου εμβολιασμού της κοινωνίας.

Η Ομοσπονδιακή Ένωση Γερμανών Παθολόγων προτρέπει επίσης περισσότερες νεκροψίες εμβολιασμένων ατόμων.
Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να αποκλειστούν ή να αποδειχθούν οι συσχετίσεις μεταξύ θανάτων και εμβολιασμών, λέει ο Johannes Friemann, επικεφαλής της ομάδας εργασίας νεκροψιών.
Ωστόσο, από την άποψή του, γίνονται πολύ λίγες νεκροψίες.
«Δεν ξέρουμε τίποτα ακόμα». Οι γενικοί γιατροί και οι υγειονομικές αρχές πρέπει να ενημερωθούν για αυτό.
Οι ομοσπονδιακές αρχές θα πρέπει να δώσουν εντολή στις υγειονομικές αρχές να διατάξουν περισσότερες νεκροψίες.

Είτε κάποιος είναι υπέρ του εμβολίου είτε όχι, δεν πρέπει να απορριφθεί η πρόταση του Γερμανού παθολόγου που ζητάει περισσότερες νεκροψίες ώστε να εξακριβωθεί εάν το 30%-40% των θανάτων αποδίδονται στο εμβόλιο.
Εάν όντως τα εμβόλια είναι ασφαλή θα πρέπει να γίνουν νεκροψίες για να επιβεβαιωθεί η αλήθεια και εάν αυτά που υποστηρίζει ο Γερμανός παθολόγος είναι λογικά ή όχι.
Η Γερμανική Augsburger Allgemeine ανέφερε:
«Ο Schirmacher υποθέτει ότι το 30 με 40% των νεκρών πέθαναν από τον εμβολιασμό.
Η Γερμανική κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα στις αναφορές της Χαϊδελβέργης.
Σύμφωνα με το Γερμανικό Πρακτορείο Τύπου (dpa), το Ινστιτούτο Paul Ehrlich ανακοίνωσε ότι οι δηλώσεις του Schirmacher ήταν «ακατανόητες».
Ο ανώτερος γερμανός ανοσολόγος Τόμας Μέρτενς απέρριψε αμέσως τα ευρήματα.

Ο «επικίνδυνος Schirmacher»

Η προειδοποίηση του Schirmacher θα μπορούσε φυσικά να καταστρέψει την παγκόσμια επιχείρηση δισεκατομμυρίων δολαρίων για διάφορες φαρμακευτικές εταιρείες, ενώ η ήδη χαμηλή προθυμία των πολιτών να εμβολιαστούν, θα μπορούσε να μειωθεί περαιτέρω αμφισβητώντας το βασικό αφήγημα.

Αλλά η σοβαρότητα και η φήμη του διευθυντή του Παθολογικού Ινστιτούτου στο Πανεπιστήμιο της Χαϊδελβέργης είναι αδιαμφισβήτητη.
Ο Schirmacher ηγείται της ομάδας νεκροψιών σε ανθρώπους που έχουν πεθάνει από Covid-19, το οποίο επιδοτείται από το κράτος.
Ο Schirmacher ωστόσο αποφάσισε να εστιάσει σε περισσότερους από 40 νεκρούς εμβολιασμένους.
Ακόμα κι αν τα αποτελέσματα είναι σύμπτωση, είναι δραματικό: 30 με 40% πέθαναν από τον ίδιο τον εμβολιασμό.
Ο παθολόγος ανέφερε «σπάνιες, σοβαρές παρενέργειες του εμβολιασμού – όπως θρόμβωση εγκεφαλικής φλέβας ή αυτοάνοσα νοσήματα».
Ο Schirmacher απάντησε στην κριτική.
«Οι συνάδελφοι κάνουν σίγουρα λάθος γιατί δεν μπορούν να αξιολογήσουν σωστά αυτό το συγκεκριμένο ερώτημα».
Εν τω μεταξύ, το Twitter ανέστειλε τον λογαριασμό του πρώην επιστημονικού ανταποκριτή των New York Times, Alex Berenson, επειδή μοιράστηκε λεπτομέρειες μιας κλινικής δοκιμής της Pfizer με παρόμοια ευρήματα που δείχνουν ότι υπάρχουν προβλήματα.

Σύμφωνα με την Pfizer: «Κατά τη διάρκεια της τυφλής, ελεγχόμενης περιόδου, πέθαναν 15 BNT162b2 και 14 λήπτες εικονικού φαρμάκου.
Κανένας από αυτούς τους θανάτους δεν θεωρήθηκε ότι σχετίζεται με το BNT162b2 από τους ερευνητές».
Οι αιτίες θανάτου ήταν ισορροπημένες μεταξύ των ομάδων BNT162b2 και εικονικού φαρμάκου: 15 άτομα που έλαβαν το εμβόλιο πέθαναν και 14 άτομα που έλαβαν εικονικό φάρμακο πέθαναν.
Αλλά πολλοί άνθρωποι που συμμετείχαν στην ομάδα του εικονικού φαρμάκου έχουν εμβολιαστεί οπότε δεν μπορούν πλέον να εξαχθούν συμπεράσματα.

Τα εμβόλια δεν σταματούν την εξάπλωση του COVID-19 όπως ισχυρίζονται οι κυβερνήσεις:

Τα εμβόλια δεν είναι τόσο αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση της εξάπλωσης του COVID-19 όσο οι κυβερνήσεις ισχυρίστηκαν ότι είναι, δείχνει μια νέα μελέτη.
Με βάση έκθεση από το Κέντρο Δικαιοσύνης για τις Συνταγματικές Ελευθερίες, διαπίστωσε ότι οι ισχυρισμοί των κυβερνήσεων ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός θα μειώσει ή θα σταματήσει την εξάπλωση του COVID-19 δεν υποστηρίζονται ούτε από την ιατρική επιστήμη ούτε από την πραγματική εμπειρία στην χώρες που έχουν επιτύχει το υψηλότερο επίπεδο εμβολιασμού.

«Δυστυχώς, και σε αντίθεση με τις κυβερνητικές αφηγήσεις και την κάλυψη των μέσων ενημέρωσης τόσο στον Καναδά όσο και στις ΗΠΑ, τα στοιχεία δείχνουν ξεκάθαρα ότι οι εμβολιασμοί δεν σταματούν την εξάπλωση του Covid.

Στην ανάλυσή της, η ομάδα νομικής υπεράσπισης συνέκρινε το αφήγημα υπό την καθοδήγηση της κυβέρνησης και τι λένε οι έγκυρες υπηρεσίες υγείας σχετικά με την αποτελεσματικότητα των εμβολίων στην αναχαίτιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού με την πραγματική κατάσταση σε «πολύ εμβολιασμένες κοινότητες», συμπεριλαμβανομένου του Ισραήλ, του Ηνωμένου Βασιλείου, της πολιτείας των ΗΠΑ, του Γιβραλτάρ και της Σουηδίας.

«Καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι όποια αξία και αν έχουν τα εμβόλια στη μείωση της νοσηλείας και της θνησιμότητας, δεν «λειτουργούν» με την πληρότητα που ισχυρίζονται οι κυβερνήσεις και σίγουρα τόσο ο υποχρεωτικός εμβολιασμός όσο και τα πιστοποιητικά εμβολίων δεν μπορούν να διασφαλίσουν αυτό τον στόχο, αντιθέτως καταπατώνται ανθρώπινες ελευθερίες ανέφερε το Κέντρο Δικαιοσύνης.

Επαναπροσδιορίστηκε ο στόχος των εμβολίων

Το Κέντρο Δικαιοσύνης είπε ότι η αλλαγή του ορισμού του «εμβόλιου» από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) των ΗΠΑ τον Σεπτέμβριο έχει ουσιαστικά αλλάξει τον στόχο του από την παραγωγή «ανοσίας» στην απλή παροχή «προστασίας» έναντι μιας μολυσματικής νόσου.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο του CDC, ο «εμβολιασμός» ορίζεται πλέον ως «η πράξη της εισαγωγής ενός εμβολίου στον οργανισμό για την παραγωγή προστασίας από μια συγκεκριμένη ασθένεια».
Σε απάντηση τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων ανέφεραν ότι οι προηγούμενοι ορισμοί θα μπορούσαν να έχουν ερμηνευθεί λανθασμένα ότι τα εμβόλια ήταν 100% αποτελεσματικά, κάτι που «δεν συνέβη ποτέ για κανένα εμβόλιο».

Οι επαναμολύνσεις συνεχίζονται

Μεγάλο μέρος της κοινωνίας στράφηκε στον μαζικό εμβολιασμό επειδή πείστηκε από ότι έτσι θα επιτευχθεί «ανοσίας της αγέλης», που σημαίνει ότι όταν αρκετοί άνθρωποι σε μια κοινωνία αποκτήσουν ανοσία σε μια ασθένεια, θα είναι πιο δύσκολο για ένα μολυσμένο άτομο να διαδώσει τον ιό.
Ωστόσο, το Κέντρο Δικαιοσύνης σημείωσε ότι τα πραγματικά στοιχεία δείχνουν ότι ακόμη και σε έντονα εμβολιασμένες κοινότητες σε όλο τον κόσμο, τα πλήρως εμβολιασμένα άτομα συνεχίζουν να μεταδίδουν και να πεθαίνουν από τον COVID-19.

Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα παραδείγματα είναι το Ισραήλ, το οποίο ήταν η πρώτη χώρα στον κόσμο που πέτυχε υψηλά ποσοστά εμβολιασμού.
Ωστόσο, τα κρούσματα άρχισαν να αυξάνονται τον Ιούνιο του 2021 και πάνω από 13.000 πλήρως εμβολιασμένα άτομα είχαν λοιμώξεις μεταξύ 11 Ιουλίου και 31 Ιουλίου 2021.
«Μέχρι σήμερα, καμία κυβέρνηση δεν έχει παρουσιάσει στους πολίτες στοιχεία για να υποστηρίξει το επαναλαμβανόμενο και γεμάτο φόβο προπαγανδιστικό μήνυμα ότι το εμβόλιο Covid σταματά την εξάπλωση του Covid», ανέφερε το Κέντρο Δικαιοσύνης.

«Σε μια ελεύθερη και δημοκρατική κοινωνία, μια αναποτελεσματική πολιτική υποχρεωτικού εμβολιασμού και πιστοποιητικών εμβολίων για τη συμμετοχή στην κανονική κοινωνία, που αποκλείει σκόπιμα τους μη εμβολιασμένους, δεν μπορεί να δικαιολογηθεί».

Η Νότια Αφρική Χαλαρώνει τους περιορισμούς για τον COVID μετά την κορύφωση της Omicron

Η Νότια Αφρική ανακαλεί τους περιορισμούς για τον COVID-19 αφού η παραλλαγή Omicron – η οποία είναι πολύ πιο ήπια από άλλα στελέχη – κορύφωσε νωρίτερα από το αναμενόμενο.
Ήδη η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι τα θετικά κρούσματα εάν δεν παρουσιάζουν συμπτώματα δεν θα υπόκεινται σε tests και δεν θα απομονώνονται.
Όσοι εμφανίσουν ήπια συμπτώματα θα πρέπει να απομονωθούν για οκτώ ημέρες, ενώ όποιος έχει σοβαρά συμπτώματα θα χρειαστεί να απομονωθεί για 10 ημέρες, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας.
Οι αλλαγές «βασίστηκαν στις συμβουλές των επιστημόνων ότι η απομόνωση δεν έχει πραγματικά αντίκτυπο», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Sibongiseni Dhlomo.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.