ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

30 Σεπτεμβρίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Σοκαρισμένοι οι γείτονες από τη δράση του 43χρονου – Είχε 2,5 εκατ. αρχεία παιδικής πορνογραφίας

1 min read

Σοκαρισμένοι είναι οι γείτονες του 43χρονου στη Δράμα ο οποίος συνελήφθη για τη μεγαλύτερη υπόθεση παιδικής πορνογραφίας. Περίοικοι κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο υπεράνω υποψίας, χαμηλών τόνων, ενώ οι έρευνες των Αρχών εστιάζονται τώρα στην προέλευση των φωτογραφιών και βίντεο με κακοποιήσεις παιδιών ακόμη και 3 ετών.

«Μόλις το μάθαμε πέσαμε από τα σύννεφα», αναφέρει χαρακτηριστικά γείτονας στην κάμερα του OPEN. Όπως λένε οι κάτοικοι της περιοχής κάνεις δεν είχε καταλάβει τη δράση του καθώς έδειχνε άνθρωπος της διπλανής πόρτας εργαζόταν στο σούπερ μάρκετ και ζούσε με τη μητέρα του

Οι γείτονες που έβλεπαν καθημερινά τον 43χρονο να πηγαίνει στη δουλειά του δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν την εμπλοκή του στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. «Είναι εύκολο πράγμα αυτό, να τον έχεις κάθε μέρα στο σούπερ μάρκετ και να μην ξέρεις τί γίνεται;»,  διερωτάται γειτόνισσα του δράστη.

Τα βίντεο και τις εικόνες ο δράστης τα μοίραζε σε διαφορετικές ιστοσελίδες του dark web ενώ ο 43χρονος συγκέντρωνε πορνογραφικό υλικό παιδιών ηλικίας από 3 ετών και πάνω τα τελευταία 20 χρόνια. Οι αστυνομικοί της δίωξης του τμήματος Βορείου Ελλάδος μέσα από την ψηφιακή ανάλυση των στοιχείων έφτασαν στην ταυτοποίηση του ενώ είχε προηγηθεί και επιχείρηση των γαλλικών αρχών το 2021. 

Οι έρευνες εστιάζονται στην προέλευση των 2,5 εκατομμυρίων αρχείων παιδικής πορνογραφίας ενώ ο 43χρονος αφού κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα οδηγήθηκε στις φυλακές Γρεβενών.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.