ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

24 Μαΐου 2022

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Σοκάρει η καταγγελία 17χρονης για βιασμό από έναν 27χρονο ο οποίος μάλιστα είχε αποφυλακιστεί μόλις στις 6 Απριλίου

1 min read

Ο 27χρονος στην κατάθεση που έδωσε υποστηρίζει πως δεν γνώριζε την ηλικία της κοπέλας και πίστευε πως είναι 22 ετών όπως ισχυρίζεται πως του είπε η ανήλικη μαθήτρια.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 27χρονος από την Αλβανία στην κατάθεσή του υποστηρίζει ότι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου και γνώρισε την 17χρονη του συστήθηκε ως 22χρονη, και για τον λόγο αυτό της ζήτησε να βγουν ραντεβού.

Αρχικά πήγαν σ΄ ένα πάρκο στη γειτονιά του 27χρονου στην Αγία Βαρβάρα, ενώ στη συνέχεια μετέβησαν στο διαμέρισμά του όπου διαμένει μαζί με τη μητέρα του κι έναν ξάδερφό του. 

Τόσο η μητέρα του, όσο και ο ξάδερφός του στις καταθέσεις που έδωσαν στους αστυνομικούς του Τμήματος Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, υποστήριξαν πως δεν άκουσαν φωνές ή ουρλιαχτά από το δωμάτιο του 27χρονου.

Παράλληλα όταν έφυγαν από το σπίτι του, ο ίδιος υποστήριξε στην κατάθεσή του πως πήγε την κοπέλα για την οποία πίστευε πως είναι 22 ετών στο σπίτι της, χωρίς να την απειλήσει να μην πει τίποτε στους γονείς της.

Ωστόσο οι αστυνομικοί σχημάτισαν σε βάρος του 27χρονου δικογραφία για βιασμό και τον παρέπεμψαν στον εισαγγελέα καθώς οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν για το αντίθετο, όπως βέβαια και τα όσα υποστήριξαν τα συγγενικά του πρόσωπα τα οποία αν μη τι άλλο δεν θα έπαιρναν διαφορετική θέση από αυτή που υποστηρίζει ο 27χρονος.

Βέβαια, η 17χρονη είπε στην κατάθεσή της πως ο 27χρονος όχι μόνο γνώριζε την ηλικία της, αλλά την πήγε στο πάρκο στην Αγία Βαρβάρα, όπου εκεί ασέλγησε σε βάρος της, ενώ στη συνέχεια την οδήγησε στο διαμέρισμά του όπου δυνάμωσε την ένταση στην τηλεόραση για να μην ακούγονται οι φωνές της και στην συνέχεια την βίασε.

Όταν δε την πήγε στο σπίτι της στο Καματερό, με το μηχανάκι του, σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης την απείλησε να μην τίποτα γιατί έχει κάνει φυλακή και δεν θα διστάσει να κάνει κακό στην ίδια και τους γονείς της. 

Δημοσίευση στα Social Media