ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
24 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Σοκάρει η εξομολόγηση της Ολυμπιονίκη Άννας Κορακάκη Πώς κατάφερε να γλυτώσει από stalker που έκαψε το αυτοκίνητο του συντρόφου της

1 min read

Σοκάρει η εξομολόγηση της Ολυμπιονίκη Άννας Κορακάκη, για ένα τρομακτικό περιστατικό που βίωσε: Πρόκειται για τη μάχη, που έδωσε η ίδια με τον εαυτό της και τον stalker, που την παρακολουθούσε για δύο ολόκληρα χρόνια, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να κάψει το αυτοκίνητο του συντρόφου της, αλλά και να επιχειρήσει να μπει μέσα στο σπίτι της.

Μιλώντας στο Down Town, Άννα Κορακάκη είπε: «μια μέρα που δεν ήταν ο τότε σύντροφός μου στο σπίτι αποπειράθηκε με ένα φίλο του να μπουν μέσα στο διαμέρισμά μου όταν ήμουν μόνη».

«Κόντεψε να σπάσει την πόρτα και ήμουν ολομόναχη στο σπίτι. Δεν ξέρεις τι θα γινόταν αν έμπαινε. Είχαμε πάρα πολλά: απειλές, εκφόβιζε φίλους μου, δικούς μου ανθρώπους, γνωστούς μου στις δουλειές τους. Ήταν δύο χρόνια ένα μαρτύριο» είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, είπε ότι το σημείο που κατάλαβε ότι πρέπει να κάνει κάτι «ήταν η απόπειρα να μπουν στο σπίτι τότε κάλεσα την αστυνομία, πήγε αυτόφωρο, έγιναν όλες οι διαδικασίες και μετά από λίγους μήνες ήταν ο εμπρησμός του αυτοκινήτου του τότε συντρόφου μου».

«Εκεί μάλιστα κινδύνεψαν και άνθρωποι γιατί ήταν σταθμευμένο στο κέντρο της πόλης, κάτω από μια μεγάλη πολυκατοικία. Κάηκε το μισό κτίριο, κάηκαν κι άλλα οχήματα» κατέληξε η Ολυμπιονίκης.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.