ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
16 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Σοκάρει η απίστευτη αγριότητα ενός άνδρα στην Κρήτη, ο οποίος πυροβόλησε τον σκύλο μιας οικογένειας, την ώρα που τα παιδιά έπαιζαν με το ζώο στον κήπο

1 min read

Σοκάρει η απίστευτη αγριότητα ενός άνδρα στην Κρήτη, ο οποίος πυροβόλησε τον σκύλο μιας οικογένειας, την ώρα που τα παιδιά έπαιζαν με το ζώο στον κήπο.

Όπως καταγγέλλει η «Ζωόφιλη Δράση», τα παιδιά έπαιζαν με το 9 μηνών κουτάβι στον κήπο του σπιτιού τους στο Ρέθυμνο, όταν ξαφνικά ένας άνδρας που εργάζεται σε παρακείμενη εταιρεία, πυροβόλησε το σκυλάκι με καραμπίνα.

Έντρομα τα παιδιά άρχισαν να ουρλιάζουν και να κλαίνε, ενώ χάρη στην άμεση αντίδραση της οικογένειας, ο «Άρης» δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες και γλίτωσε.

Η οικογένεια υπέβαλλε μήνυση σε βάρος του άνδρα που πυροβόλησε το κατοικίδιό τους και έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή των παιδιών τους. 

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση της σελίδας «Ζωόφιλη Δράση»

« ΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟ ΣΚΥΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ. Ο ΣΚΥΛΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΗΣ, ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΚΟΥΤΑΒΙΝΟΣ 9 ΜΗΝΩΝ, ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΚΛΕΙΣΤΗ.

ΤΟ ΖΩΟ ΒΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΠΥΡΟΒΟΛΟ ΟΠΛΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΔΡΑ, ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΤΟ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΤΡΟΤΟΙΧΟ ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΖΩΑΚΙ.

Ο ΑΡΗΣ ΕΧΕΙ ΤΡΙΑΝΤΑ ΣΚΑΓΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΩΝΩΝ ΤΩΝ ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΖΗΣΕΙ. Ο ΚΑΚΟΠΟΙΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΤΟΜΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ, ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ Ή ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥ.

ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΥΧΗ Η ΣΦΑΙΡΑ Ή ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ ΔΕΝ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ΕΝΩ Ο ΣΚΥΛΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΜΟΝΟ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΑΠΟ ΣΚΑΓΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΚΥΛΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΦΟΝΙΑ».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.