ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Σοκ! Συνταγματάρχης Εν ενεργεία ο ληστής με τη χειροβομβίδα στην Αργυρούπολη

1 min read

Συνταγματάρχης εν ενεργεία φαίνεται πως είναι ο άνθρωπος που λήστεψε την τράπεζα στην Αργυρούπολη με χειροβομβίδα το πρωί της Δευτέρας.

Όπως έχει γίνει, γνωστό ο άνδρας μπήκε στις 09:40 το πρωί της Δευτέρας σε υποκατάστημα τράπεζας στην Αργυρούπολη και αφού απείλησε τους υπαλλήλους ότι θα βγάλει την περόνη από τη χειροβομβίδα, άρπαξε άγνωστο χρηματικό ποσό και χάθηκε στα στενά της γύρω περιοχής.

Ωστόσο, ύστερα από έρευνα της αστυνομίας εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Ποιος είναι ο ληστής με τη χειροβομβίδα

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα το MEGA, έφερε στο φως μία φωτογραφία ληστή, ο οποίος εισβάλλει σε τραπεζικά υποκαταστήματα και πραγματοποιεί  ληστείες υπό την απειλή χειροβομβίδας.

Ο άνδρας έχει ληστέψει επιβεβαιωμένα 2 τραπεζικά υποκαταστήματα σε Φάληρο και Νέα Σμύρνη.

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία, ο δράστης φοράει γάντια για να μην αφήνει δακτυλικά αποτυπώματα. Με το ένα χέρι του κρατά την χειροβομβίδα, ενώ φορά μάσκα προστασίας για τον Covid.

Ο 53χρονος, αφού πηγαίνει στην τράπεζα, κάθεται αρχικά σε κάποιο εσωτερικό ΑΤΜ, προκειμένου να διαπιστώσει εάν υπάρχει αστυνομία στον χώρο, και αμέσως μετά κατευθύνεται στο ταμείο, βγάζει την χειροβομβίδα και τη δείχνει στον υπάλληλο, ενώ τον απειλεί πως εάν δεν δώσει ό,τι υπάρχει στο ταμείο θα τραβήξει την περόνη και θα γίνει έκρηξη.

Ο υπάλληλος, μην μπορώντας να αντιδράσει, του δίνει το χρηματικό ποσό του ταμείου, και ο άνδρας συνεχίζει να τον απειλεί να μην πει τίποτα και να μην φωνάξει την αστυνομία.

Ο ληστής, χτυπά με περιοδικότητα κατά το πρώτο 10ήμερο κάθε μήνα, ενώ αφού κάνει τις ληστείες, φεύγει με τα πόδια.

Χρωστούσε λεφτά

Όπως είπε ο συλληφθείς στους αστυνομικούς, τις τρεις ληστείες τις έκανε επειδή χρωστούσε λεφτά σε τοκογλύφους λόγω του τζόγου.

Οι έρευνες συνεχίζονται, αφού ακόμα δεν έχει βρεθεί η χειροβομβίδα που χρησιμοποιούσε.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.