ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Σοκ συνελήφθη Για παιδική πορνογραφία ο υποδιοικητής της Πυροσβεστικής του αεροδρομίου Σκιάθου!

1 min read

Τον κατήγγειλε η σύντροφός του που εντόπισε στο κινητό του άσεμνες φωτογραφίες της ανήλικης κόρης της

Πριν καλά-καλά προλάβουμε να συνέλθουμε από την είδηση της σύλληψης ενός αστυνομικού στη Λέσβο για το βιασμό μίας 14χρονης, σήμερα πληροφορούμαστε πως συνελήφθη ο υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Αεροδρομίου της Σκιάθου, κατηγορούμενος για παιδική πορνογραφία!

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΡΤ, τη σχετική καταγγελία έκανε η σύντροφός του, η οποία και ανακάλυψε το σοκαριστικό περιεχόμενο στο κινητό του. Ο 39χρονος συνελήφθη σήμερα Κυριακή από αστυνομικούς του ΑΤ Σκιάθου, ύστερα από έρευνα που έγινε στο σπίτι του, παρουσία του Εισαγγελέα Βόλου.

Στο κινητό τηλέφωνο του 39χρονου υποπυραγού βρέθηκαν πλήθος από φωτογραφίες επωνύμων γυναικών που είχαν δημοσιευθεί στο διαδίκτυο, καθώς και προκλητικές φωτογραφίες γυναικών που είχε γνωρίσει online και είχε συνευρεθεί μαζί τους. Ωστόσο, το μεγαλύτερο σοκ για τη σύντροφο του, ήταν όταν εντόπισε και φωτογραφίες με ανήλικες, μεταξύ αυτών και της 10χρονης κόρης της!

Είχε στο κινητό του φωτογραφίες που εστίαζαν στα επίμαχα σημεία του κοριτσιού

Ο 39χρονος, ο οποίος συμβιώνει με μια διαζευγμένη γυναίκα και τις δύο ανήλικες κόρες της, ηλικίας 10 και 12 χρόνων, επέστρεψε στο σπίτι του τα ξημερώματα Σαββάτου προς Κυριακή, έχοντας καταναλώσει αλκοόλ. Η σύντροφός του βρήκε στο κινητό του φωτογραφίες της μικρότερης κόρης της, που εστίαζαν στα επίμαχα σημεία του κοριτσιού και τού ζήτησε εξηγήσεις. Ο υποπυραγός δεν ήταν σε θέση να επικοινωνήσει, καθώς ήταν πολύ μεθυσμένος, και εκείνη τον έδιωξε από το σπίτι.

Σήμερα το πρωί, η γυναίκα έκανε καταγγελία σε βάρος του και οι αστυνομικοί του ΑΤ Σκιάθου προχώρησαν στη σύλληψή του. Η ίδια ανέφερε τις αρχές ότι πριν από λίγες ημέρες, τής είπε η 10χρονη κόρη της ότι ο αξιωματικός του ΠΣ την είχε πάρει αγκαλιά και την οδήγησε στο κρεβάτι μαζί του, και κοιμήθηκαν μαζί, ενώ η ίδια απουσίαζε. Σημειώνεται πως ο υποπυραγός τέθηκε σε διαθεσιμότητα από τη αρχηγείο του ΠΣ.

Πηγή newsbreak

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.