ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Σοκ στις ΗΠΑ (Σκληρό βίντεο) δείχνει αστυνομικούς να σκοτώνουν ανάπηρο άνδρα  στη μέση του δρόμου

1 min read

Αστυνομικοί στην Καλιφόρνια πυροβόλησαν και σκότωσαν έναν άνδρα με ακρωτηριασμένα πόδια, σε ένα περιστατικό που προκαλεί οργή στις ΗΠΑ μετά από τα συνεχιζόμενα επεισόδια αστυνομικής βίας.

Στο βίντεο που κάνει τον γύρο των social media φαίνονται αστυνομικοί να ανοίγουν πυρ και να σκοτώνουν έναν ανάπηρο άνδρα, που είχε εγκαταλείψει το καροτσάκι του και προσπαθούσε να ξεφύγει με τα ακρωτηριασμένα κάτω άκρα του.

Οι τρεις αστυνομικοί από το αστυνομικό τμήμα του Χάντινγκτον Παρκ στο Λος Άντζελες καταγράφονται καθώς πυροβολούν οκτώ φορές κατά του Άντονι Λόουι Τζούνιορ, 36 χρόνων, πατέρας δύο παιδιών.

Η αστυνομία ισχυρίστηκε ότι ο άνδρας είχε μαχαιρώσει κάποιον χωρίς να προκληθεί και προσπαθούσε να τους ξεφύγει.

Το τμήμα του σερίφη της κομητείας του Λ.Α. ανέφερε ότι οι αστυνομικοί, που ανταποκρίθηκαν σε κλήση για μαχαίρωμα, βρήκαν «ένα ενήλικο θύμα, το οποίο έδωσε την περιγραφή ενός άνδρα μαύρου ενήλικου υπόπτου σε αναπηρικό καροτσάκι και την τελευταία φορά που τον είδαν να κινείται».

Το τμήμα του σερίφη πρόσθεσε: «Ο ύποπτος δέχθηκε τουλάχιστον δύο φορές ηλεκτροσόκ από τους αστυνομικούς του Huntington Park, αλλά ήταν αναποτελεσματική. Ο ύποπτος επιχείρησε να μαχαιρώσει τους αστυνομικούς, οπότε και σημειώθηκαν πυροβολισμοί».

«Ο ύποπτος χτυπήθηκε από πυροβολισμούς στο άνω μέρος του κορμού. Του παρασχέθηκαν επί τόπου οι πρώτες βοήθειες από τους τραυματιοφορείς της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της κομητείας του Λος Άντζελες και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ένα χασαπομάχαιρο βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος».

Οι εμπλεκόμενοι αστυνομικοί τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, δήλωσε ο υπαστυνόμος Hugo Reynaga από το τμήμα του σερίφη της κομητείας του Λος Άντζελες.

«Δολοφόνησαν τον γιο μου, που ήταν σε αναπηρική καρέκλα, χωρίς πόδια. Κάτι πρέπει να γίνει», δήλωσε η μητέρα του θύματος.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.