ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Σοκ στην Κομοτηνή: Ανήλικοι έσφαξαν με σουγιά τον 14χρονο γιο γνωστού, παλαίμαχου, ποδοσφαιριστή και νυν προπονητή!

1 min read

Ένα ακόμη περιστατικό βίας με πρωταγωνιστές δυο ανήλικους, ηλικίας 14 και 17 ετών έρχεται να προστεθεί στο μακρύ κατάλογο των συμβάντων που προκαλούν αποτροπιασμό και προβληματισμό στη κοινωνία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δυο ανήλικοι, στην Κομοτηνή, επιτέθηκαν σε άλλους δυο νεότερούς τους για «προσωπικούς λόγους» όπως ανέφεραν στους αστυνομικούς που τους συνέλαβαν.

Οι ανήλικοι δεν αρκέστηκαν στα χτυπήματα που έδωσαν με γροθιές και κλωτσιές, αλλά ένας εκ των δυο, έβγαλε σουγιά και τον κάρφωσε στη κοιλιά του 14χρονου θύματος, ο οποίος είναι ο γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Πανθρακικού και νυν προπονητή της Αλεξανδρούπολης, Ζόραν Στοΐνοβιτς.

Τι λέει ο πατέρας

Ο Ζόραν Στοΐνοβιτς, ανέφερε ότι ο γιος του και ο φίλος του προσπάθησαν να προστατέψουν έναν συνομήλικο τους, που έπεσε θύμα μπούλινγκ από δυο νεαρά άτομα. Κάθε μέρα τον απειλούσαν ότι θα τον δείρουν, αναγκάζοντας τον να τους δίνει χρήματα για να τον αφήσουν ήσυχο, λέει ο προπονητής.

«Πάνω στη σύρραξη» συνεχίζει ο Ζόραν Στοΐνοβιτς, «οι δυο ανήλικοι έσπασαν τη μύτη του φίλου του γιου μου, ο οποίος προκειμένου να αμυνθεί απάντησε με κάποια χτυπήματα. Όταν οι δράστες έτρεξαν να φύγουν, τότε ο γιος μου κατάλαβε ότι τον είχαν μαχαιρώσει.. Εκ των υστέρων μάθαμε ότι ένας εκ των δυο έχει παρελθόν σε ανάλογα περιστατικά και έχει απασχολήσει την αστυνομία»

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.