ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

17 Σεπτεμβρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Σοκ στην Κομοτηνή! Αδειούχος φαντάρος βίασε νεαρή γυναίκα

1 min read

Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια ενός στρατιώτη, που είχε βγει με άδεια από το στρατόπεδο, όπου υπηρετεί την θητεία του, βίωσε μια νεαρή γυναίκα στην Κομοτηνή.

  • Σύμφωνα με το Δίκτυο Φαντάρων «Σπάρτακος», το θύμα έχει ήδη καταθέσει μήνυση στις αστυνομικές αρχές. Όπως αναφέρουν σε δημοσίευμα στην επίσημη ιστοσελίδα του Δικτύου «ο δράστης είναι στρατευμένος στην 21 ΛΜΧ και βρισκόταν έξω με άδεια τη στιγμή που συνέβη το έγκλημα ενώ το θύμα του βιασμού έχει ήδη προβεί σε μήνυση εναντίον του στρατευμένου» τονίζουν και προσθέτουν: «Το παραπάνω έγκλημα έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά βιασμών, σεξουαλικών παρενοχλήσεων και γυναικοκτονιών που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό τόσο μέσα στο στρατό (βλ. βιασμός φαντάρου στο ΚΕΕΔ, σεξουαλική επίθεση Ανώτερου Αξιωματικού της Π.Α. σε γυναίκα Αξιωματικό, σεξιστικά σχόλια από στρατιωτικούς γιατρούς κατά τη διάρκεια Υγειονομικών εξετάσεων) όσο και ευρύτερα στην κοινωνία.

Εμείς να δηλώσουμε καταρχάς την αμέριστη συμπαράσταση μας στην κοπέλα και να θέσουμε εξαρχής ότι την πιστεύουμε και είμαστε μαζί της. Θα εναντιωθούμε με όλες με τις δυνάμεις σε οποιαδήποτε προσπάθεια συγκάλυψης του γεγονότος, εντός και εκτός στρατού ή επίρριψη ευθυνών στο θύμα, με επιχειρήματα που θα προσπαθούν να βρουν την αιτία του βιασμού στο τι φόραγε ή τι είπε η κοπέλα», καταλήγει το δημοσίευμα.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.