ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
23 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Σοκ στη Ρόδο ομολόγησε Άλλες τρεις δολοφονίες η οικιακή βοηθός

1 min read

Οικιακή βοηθός – κατά συρροή δολοφόνος ηλικιωμένων; Αυτό το σοκαριστικό ενδεχόμενο εξετάζουν οι αρχές στη Ρόδο, μετά την κατάθεση της 45χρονης γυναίκας που ομολόγησε ότι έπνιξε την 75χρονη κατάκοιτη γυναίκα, την οποία φρόντιζε.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς, περιέγραψε λεπτομερώς τρεις ακόμα δολοφονίες που φέρεται να είχε διαπράξει στο παρελθόν, ενώ ανέφερε ότι αποπειράθηκε να σκοτώσει ακόμα και το παιδί της.

Οι αστυνομικοί έχουν μέχρι στιγμής διασταυρώσει ότι δύο από τα άτομα στα οποία αναφέρθηκε ήταν ηλικιωμένα πρόσωπα τα οποία φρόντιζε στο παρελθόν. Οι έρευνες για τις συνθήκες θανάτου τους είναι σε εξέλιξη με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να διασταυρώσουν αν τα λεγόμενα της 45χρονης ευσταθούν.

«Ελάτε γιατί την έπνιξα» είπε στους αστυνομικούς σε τηλεφώνημα της λίγο μετά τις 08:10 το πρωί, ομολογώντας το έγκλημα. Στο σπίτι της 75χρονης στις Καλυθιές έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όμως η 75χρονη γυναίκα ήταν ήδη νεκρή.

Η 45χρονη οικιακή βοηθός, φέρεται να έπνιξε την ηλικιωμένη με μαξιλάρι, πριν τηλεφωνήσει στο «100». Στους αστυνομικούς, δικαιολόγησε την αποτρόπαια πράξη της λέγοντάς ότι: «… δεν με άφηνε να κοιμηθώ και με ταλαιπωρούσε».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.