ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Σοκ στην Κρήτη: Ηλικιωμένος ασελγούσε επί δέκα χρόνια σε ανήλικη

1 min read

Στο φως της δημοσιότητας έρχεται μια σοκαριστική υπόθεση παιδεραστίας στην Κρήτη με τις αποκαλύψεις που έχουν γίνει και που πρόκειται να γίνουν στο μέλλον να «καίνε» έναν ηλικιωμένο άντρα, ο οποίος φέρεται να έχει ασελγήσει σε ανήλικο κορίτσι και μάλιστα κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με το anatolh.com, τα γεγονότα εκτυλίχθηκαν την τελευταία δεκαετία, αλλά έμειναν στο σκοτάδι για αρκετό καιρό και παρά το γεγονός ότι υπήρξαν περίεργες συμπεριφορές σε δημόσιους χώρους.

Δράστης, φέρεται να είναι γνωστό, αξιοσέβαστο πρόσωπο της κοινωνίας του Αγίου Νικολάου Κρήτης. Παλιός επαγγελματίας και υπεράνω υποψίας λόγω θέσης και ηλικίας φαίνεται πως είναι ο ηλικιωμένος που κατηγορείται για αποτρόπαιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης.

Το αξιοσημείωτο, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του anatolh, είναι πως η υπόθεση αποκαλύφθηκε με καθυστέρηση, μετά την καταγγελία του κοριτσιού.

Σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά το κορίτσι αναγκάστηκε από την ηλικία των δέκα ετών να δέχεται τις θωπείες και τις ασελγείς πράξεις του ηλικιωμένου άντρα κάτω από συνθήκες που αναμένεται να ξεδιπλωθούν το επόμενο διάστημα. Πάντως οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι λεπτομέρειες είναι πραγματικά ανατριχιαστικές.

Η εμμονή μάλιστα του δράστη για την ανήλικη ήταν τόσο μεγάλη που την παρακολουθούσε αλλά και την παρενοχλούσε ακόμη κι έξω από το σχολείο της.

Οι πληροφορίες από το δικαστικό ρεπορτάζ αναφέρουν πως υπήρξαν αρκετά τέτοια επεισόδια παρενόχλησης και συνέβησαν κωμικοτραγικές καταστάσεις ακόμα και μετά την καταγγελία του θύματος στη Διεύθυνση του σχολείου.

Μοιάζει δε εξαιρετικά παράδοξη, ωστόσο φέρεται να είναι αληθινή η αφήγηση, που αναφέρει πως ο ηλικιωμένος είχε το θράσος να ζητήσει από τους αρμόδιους του σχολείου αποκατάσταση όταν καταγγέλθηκε η υπόθεση και σύμφωνα με πληροφορίες, είχε συντάξει και σχετική επιστολή διαμαρτυρίας.

Τα δεδομένα ωστόσο ήταν εις βάρος του και παρά το γεγονός ότι αποδείχθηκε απτόητος, διατυμπανίζοντας την αθωότητά του, η επιμονή του να παρακολουθεί και να παρενοχλεί το κορίτσι, οδήγησε στη σύλληψή του, περίπου ένα έτος μετά τις πρώτες καταγγελίες και την πρώτη διερεύνηση της υπόθεσης. Μάλιστα, κάποιες πηγές αναφέρουν πως ο ίδιος λόγω της ηλικίας του θεωρούσε πως δεν θα μπορούσε ποτέ να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και να οδηγηθεί η υπόθεση στη Δικαιοσύνη.

Τελικά, η Εισαγγελία διαπίστωσε πως οι ενδείξεις που υπήρχαν έπρεπε να διερευνηθούν και τον περασμένο Σεπτέμβριο οδηγήθηκε στην ανακρίτρια όπου ουσιαστικά αποκαλύφθηκαν όλα τα δεδομένα της θλιβερής υπόθεσης.

Ακολούθησε η προφυλάκισή του εκτός Κρήτης, συγκεκριμένα ο ηλικιωμένος κρατείται στις φυλακές Τριπόλεως, αφού προηγουμένως δεν κατέβαλε την χρηματική εγγύηση των 15.000 ευρώ που είχε οριστεί.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες τα παιδιά του έχουν κινήσει τις νομικές διαδικασίες για την αποφυλάκισή του.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.