ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
18 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Σοκ στη Ρόδο: Καλούσε φίλους του στο σπίτι και τη βίαζαν ομαδικά – Ανέβασαν το βίντεο στο Διαδίκτυο

1 min read

Θύμα ομαδικού βιασμού έπεσε 31χρονη στη Ρόδο – Η σχέση της με παντρεμένο κατάληξε σε εφιάλτη – Καλούσε φίλους του και τη βίαζαν ομαδικά – Ο σύντροφός της φέρεται να τράβηξε βίντεο με το βιασμό και να το ανέβασε στο Διαδίκτυο – Της υποσχέθηκαν 20.000 για να υποστηρίξει ότι όλα γίνονταν με τη συγκατάθεσή της

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου Προκαταρκτική Εξέταση, έπεται από μήνυση που υπέβαλε 31χρονη υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος τριών ανδρών για εκβίαση και βιασμό.

Η 31χρονη, η οποία διαμένει στη Ρόδο τα τελευταία δύο χρόνια, είχε γνωρίσει μέσω του Facebook έναν παντρεμένο, πατέρα δύο παιδιών, με τον οποίο σύναψε σχέση.

Με το συγκεκριμένο άνδρα συνευρίσκετο ερωτικά στο σπίτι του και όπως υποστηρίζει το καλοκαίρι του 2016 της πρότεινε να της γνωρίσει δύο φίλους του.

Ο σύντροφός της και οι δύο φίλοι του, την επισκέφθηκαν στην οικία της, κατανάλωσαν αλκοόλ και συνευρέθηκε ερωτικά και με τους τρεις κατά φύση και παρά φύση.

Ο σύντροφός της μάλιστα την ενημέρωσε ότι είχε βιντεοσκοπήσει το όργιο με το κινητό του τηλέφωνο και της είχε υποσχεθεί ότι θα το έσβηνε.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η 31χρονη ο σύντροφός της, της ζήτησε να επαναλάβουν το όργιο, εκείνη αρνήθηκε και τότε την εκβίασε λέγοντάς της ότι αν δεν δεχόταν να συνευρεθεί με τον ίδιο και τους φίλους του θα αναρτούσε το βίντεο στο Διαδίκτυο.

Η ίδια διατείνεται ότι τρομοκρατήθηκε και υπέκυψε και πως η επόμενη ομαδική τους συνεύρεση έγινε στην επιχείρηση ενός άνδρα.

Το όργια ελάμβαναν χώρα 4-5 φορές το μήνα για διάστημα ενός έτους. Όπως ισχυρίζεται ο σύντροφός της τα βιντεοσκοπούσε αρχικά με το κινητό του τηλέφωνο και στην πορεία με επαγγελματική κάμερα.

Η 31χρονη, κατήγγειλε ότι ήταν τρομοκρατημένη και ότι οι τρεις άνδρες την εξανάγκασαν να υπογράψει ένα χαρτί στο οποίο βεβαίωνε ότι η ομαδική ερωτική τους συνεύρεση ως και η βιντεοσκόπηση αυτής, γινόταν με την συγκατάθεσή της και έναντι αμοιβής 20.000 ευρώ.

Παράλληλα, υποστηρίζει ότι δεν έχει πάρει τα χρήματα και ότι υπέκυπτε στις εντολές του συντρόφου της.

Το χρονικό του εφιάλτη

Η σεξουαλική εκμετάλλευσή της φέρεται σύμφωνα με όσα υποστηρίζει να έληξε τον Φεβρουάριο του 2017 όταν υπέστη σοβαρό γυναικολογικό πρόβλημα και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το νησί.

Επέστρεψε το καλοκαίρι του ίδιου έτους για να εργαστεί σε τοπική επιχείρηση, είχε αλλάξει διεύθυνση κατοικίας και τηλέφωνο και όπως διατείνεται τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους ο πρώην σύντροφός της την προσέγγισε εκ νέου και την εξανάγκασε με απειλές να μπει στο αυτοκίνητό του. Όπως υποστηρίζει την οδήγησε σε μια ερημική τοποθεσία και εκεί την εξανάγκασε σε εξώγαμη συνουσία ενώ το ίδιο επανελήφθη κι άλλες φορές.

Στην πορεία της προκαταρκτικής έρευνας η αλλοδαπή διαπίστωσε και κατέθεσε συμπληρωματικά στους αστυνομικούς ότι δύο τουλάχιστον βίντεο από αυτά που είχαν μαγνητοσκοπηθεί είχαν ανέβει σε κανάλι γνωστής ιστοσελίδας πορνό.

Οι τρεις άνδρες έχουν κληθεί για εξηγήσεις και ήδη ένας εξ’ αυτών έχει καταθέσει ότι δεν είχε καμία ανάμειξη σε σεξουαλική εκμετάλλευση αλλοδαπής και ότι δεν γνωρίζει από κοντά την φερόμενη ως θύμα.

Πηγή: Εφημερίδα της Ρόδου «Δημοκρατική»

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.