ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Σοκ στα Καλύβια: Δεκάδες τάφοι βρεφών σε σπίτι ιερέα

1 min read

Καταγγελίες και μηνύσεις για το παράνομο νεκροταφείο – Τι απαντάει ο παλαιοημερολογίτης ιερέας
Δεκάδες τάφοι βρεφών και μικρών παιδιών βρέθηκαν στην αυλή του σπιτιού ενός ιερέα στα Καλύβια!

paidia2

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», έχουν γίνει καταγγελίες για το παράνομο νεκροταφείο σε ιδιωτικό χώρο, ενώ έχουν ήδη υποβληθεί και μηνύσεις. Οι εγκαταλελειμμένοι τάφοι βρέθηκαν σε οικόπεδο στα Καλύβια, ανάμεσα σε παλιοσίδερα και παλιά αυτοκίνητα.

https://player.vimeo.com/video/649516657

Σύμφωνα με την μήνυση του κατατέθηκε στον Εισαγγελέα πλημμελειοδικών Αθηνών, καταγγέλλεται ότι στον συγκεκριμένο χώρο, υπάρχει σπίτι στο οποίο κατοικεί ιερέας με τη σύζυγό του και τα παιδιά τους, ένας ναός που δεν γνωρίζει εάν λειτουργεί νόμιμα και μια εκκλησία η οποία δεν έχει ολοκληρωθεί. Μάλιστα όπως καταγγέλλει στον ίδιο χώρο υπάρχουν δύο παράνομα νεκροταφεία. Στο ένα γίνονται ταφές ενηλίκων και στο δεύτερο ταφές βρεφών και παιδιών.

H απάντηση του ιερέα
Την ίδια στιγμή, ο ιερέας από πλευράς του υποστηρίζει ότι πρόκειται για παλιό μετόχι που ανήκει στο Άγιο Όρος. Mάλιστα αναφέρει ότι γονείς ζητούν να θάψουν εκεί τα νεκρά παιδιά τους επειδή δεν υπάρχει αλλού χώρος. Ωστόσο ο δήμαρχος Σαρωνικού, Πέτρος Φιλίππου κάνει ξεκάθαρο ότι πρόκειται για ιδιωτικό χώρο, και ζητά να παρέμβει η ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, ο παλαιοημερολογίτης ιερέας είχε παυθεί από τα καθηκοντά του καθώς είχε εμπλακεί σε σκάνδαλο. Μάλιστα, όπως αναφέρεται, ο ιερέας είχε αγοράσει το οικόπεδο για 100.000 δραχμές από μια μοναχή προκειμένου να ζήσει εκεί με τα 13 παιδιά του και την σύζυγό του.

Ακούστε τι αναφέρει ο ίδιος:

https://player.vimeo.com/video/649516657

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.