ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

12 Μαΐου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Σοκ για πρώην σκλάβα του ISIS! Η συνάντηση που της πάγωσε το αίμα

1 min read

Άρον άρον επέστρεψε στο Ιράκ μια νεαρή Κούρδισσα Γιαζίντι, πρώην σκλάβα του ISIS, όταν συνάντησε σε δρόμο της Στουτγάρδης τον τζιχαντιστή πρώην δεσμοφύλακά της, που είχε καταφύγει κι αυτός ως πρόσφυγας στη Γερμανία!

Η Ασουάκ Ταλό έμεινε άφωνη όταν έπεσε πάνω στον Αμπού Χουμάμ, έναν Σύρο δεσμοφύλακα του Ισλαμικού Κράτους, που την είχε αγοράσει για 100 δολάρια.

«Πάγωσα όταν κοίταξα προσεκτικά το πρόσωπό του», είπε η κοπέλα. «Ήταν ο Αμπού Χουμάμ, με την ίδια τρομακτική γενειάδα και το ίδιο άσχημο πρόσωπο».

 

Ο τζιχαντιστής που ζήτησε άσυλο στη Γερμανία την αναγνώρισε κι αυτός: «Είμαι ο Αμπού Χουμάμ κι ήσουν μαζί μου για λίγο στη Μοσούλη. Ξέρω που μένεις, με ποιον και τι κάνεις», της είπε, ενώ εκείνη κατέγραφε σε βίντεο τη συνάντηση.

Η έφηβη ενημέρωσε αμέσως τον αδελφό της και κατήγγειλε τον Χουμάμ στη γερμανική αστυνομία, όπου τον αναγνώρισαν από βίντεο κλειστού κυκλώματος.

Ωστόσο, όπως της είπαν, δεν μπορούσαν να τον συλλάβουν γιατί δεν διέπραξε κάποιο αδίκημα επί γερμανικού εδάφους κι ήταν κι ο ίδιος καταχωρημένος ως πρόσφυγας.

Απογοητευμένη η κοπέλα και φοβούμενη για τη ζωή της, αποφάσισε να φύγει και να επιστρέψει στο βόρειο Ιράκ, όπου ζει ο πατέρας της. «Δεν πρόκειται να ξαναγυρίσω ποτέ» στη Γερμανία, λέει.

Μέχρι σήμερα πέντε αδελφοί της εξακολουθούν να αγνοούνται και η αδελφή της παραμένει αιχμάλωτη του ISIS. Δεκάδες άλλα μέλη της οικογένειας, ανάμεσά τους θείοι και θείες υποφέρουν ακόμη στα χέρια τυων τζιχαντιστών…

iefimerida.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση