ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Σοκ για 96χρονη όταν είδε το αστρονομικό ποσό 15.622 ευρώ! στον λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ

1 min read

Της έστειλαν λογαριασμό με χρέος… 15.622 ευρώ!

Μόλις λίγες ημέρες μετά την καταγγελία 82χρονης γυναίκας που παραλίγο να λιποθυμήσει όταν είδε το ποσό των 18.130 ευρώ στον λογαριασμό που της έστειλε η ΕΥΔΑΠ, μια νέα καταγγελία που έφτασε στο newsbreak.gr, προκαλεί ίλιγγο και πολλά ερωτηματικά.

Όπως μας καταγγέλλει η οικογένεια μιας 92χρονης γυναίκας, παρέλαβε τον μήνα Ιανουάριο λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ με χρέος… 15.622 για ένα μικρό και μη κατοικήσιμο διαμέρισμα!

«Στις 13 Σεπτεμβρίου βρήκαμε το νερό κομμένο χωρίς καμία ειδοποίηση, σε ενα μη κατοικήσιμο διαμέρισμα 49τμ. Αμέσως καλέσαμε στο τηλέφωνο την ΕΥΔΑΠ και μας είπανε σε ποιο φρεάτιο να κοιτάξουμε. Καλέσαμε υδραυλικό και μας είπε πως φαίνεται να υπάρχει διαρροή και ότι πρέπει να προχωρήσουμε σε καινούρια εγκατάσταση παροχής, αλλά και να επικοινωνήσουμε με την ΕΥΔΑΠ να τους πούμε ότι το ρολόι (μετρητής) χρειάζεται άλλαγμα. Το οποίο και κάναμε. Μία η δύο μέρες αργότερα βρήκαμε ειδοποίηση από την ΕΥΔΑΠ για διαρροή. Στις 21 Σεπτεμβρίου κάναμε εγκατάσταση παροχής. Την επόμενη μέρα από την εγκατάσταση ήρθε συνεργείο της ΕΥΔΑΠ και η πολυκατοικία δεν είχε νερό για κάποιες ώρες. Δεν ήρθε άλλος λογαριασμός, και τώρα τον Ιανουάριο ήρθε η ειδοποίηση για οφειλή 15.622,64 ευρώ» καταγγέλλει η οικογένεια της ηλικιωμένης γυναίκας και προσθέτει:

«Στις 27 Ιανουαρίου μας πήρε μια κυρία από το τηλέφωνο 210 -7495655 η οποία μας είπε ότι από μια τρύπα καρφίτσας μπορεί να χαθεί τόσο νερό, και μας έκλεισε το τηλέφωνο στα μούτρα όταν ζητήσαμε το όνομα της. Ο τελευταίος λογαριασμός τον Ιούνιο ήταν 8,31 ευρω όπως όλοι οι λογαριασμοί μας πάντα πάνω κάτω».

Μάλιστα, όπως αναφέρουν, και η καταμέτρηση στα διαμέρισμα της 92χρονης έγινε την ίδια ακριβώς περίοδο με την καταμέτρηση στο σπίτι της 82χρονης και αφορά την περίοδο 07/09/21 έως 07/09/21.

«Συμπωματικά, και αυτό το διαμέρισμα ανήκει σε ηλικιωμένη κυρία, στην 96 χρονών κατάκοιτη θεία μας» προσθέτουν.

Πηγή newsbreak.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.