ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΣΟΚ! 23χρονος από τη Θεσσαλονίκη κατηγορείται για στυγερή δολοφονία 53χρονου στην Ολλανδία!

1 min read

Σοκ στην Ολλανδία προκαλεί στυγερό έγκλημα με θύμα έναν 53χρονο άνδρα από τη Σιέρα Λεόνε. Δράστης του εγκλήματος φέρεται να είναι ένας 23χρονος Έλληνας από τη Θεσσαλονίκη, που πριν από δύο χρόνια πήγε στη χώρα ως μετανάστης.

Ειδικότερα, ο 23χρονος από τη Θεσσαλονίκη κατηγορείται ότι στις 20 Νοεμβρίου σκότωσε τον 53χρονο άνδρα από τη Σιέρα Λεόνε, στο σπίτι του οποίου διέμενε λίγο έξω από την πόλη Αϊντχόβεν.

Ο νεαρός Έλληνας υπήκοος, που έχει ήδη προφυλακιστεί, αντιμετωπίζει ποινή πολυετούς κάθειρξης, εφόσον κριθεί ένοχος.

Όπως δήλωσαν στη Thesstoday.gr, οι Έλληνες συνήγοροι του 23χρονου, Αναστάσιος Ντούγκας και Ανδρέας Ταγαράκης, με τους οποίους καταφέραμε να συνομιλήσουμε ενώ βρίσκονταν στην Ολλανδία, για να επικοινωνήσουν με τον πελάτη τους, η υπόθεση είναι ιδιαίτερα περίπλοκη και δεν πρέπει αβασάνιστα να θεωρηθεί ως μια εν ψυχρώ δολοφονία. Κι αυτό γιατί προηγήθηκε συμπλοκή μεταξύ του φερόμενου ως θύτη και του θύματος, αλλά και -πιθανότατα- επίθεση, καθώς και εντονότατες προκλήσεις και παρενοχλήσεις εκ μέρους του 53χρονου προς τον νεαρό Έλληνα.

Αναστάσιος Ντούγκας
Ο δικηγόρος, Αναστάσιος Ντούγκας

Οι κ. Ντούγκας και Ταγαράκης παρέλαβαν την δικογραφία και την μελετούν, προκειμένου να αποκτήσουν πλήρη εικόνα για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει την Ολλανδία.

Ανδρέας Ταγαράκης
Ο δικηγόρος, Ανδρέας Ταγαράκης

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.