ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Σοφία Κορμά: Αυτή είναι η εντυπωσιακή Αρχισμηνίας που παρουσίασε την παρέλαση της 25ης Μαρτίου

1 min read

Τα βλέμματα όλων τράβηξε κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης στο Σύνταγμα η όμορφη Αρχισμηνίας της Πολεμικής Αεροπορίας που μαζί με τον Νίκο Αλιάγα μετέδωσαν όλα όσα συνέβησαν στο Σύνταγμα για τον εορτασμό των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821.

Η Αρχισμηνίας της Πολεμικής Αεροπορίας, Σοφία Κορμά, είναι η παρουσιάστρια της εκπομπής «Με Αρετή και Τόλμη» που προβάλλεται κάθε Κυριακή από τη συχνότητα της ΕΡΤ, ενώ η ίδια να υπηρετεί στη Διεύθυνση Ενημέρωσης του υπουργείου Άμυνας.

Με καταγωγή από την Καλαμάτα και σπουδές στην ΑΣΟΕΕ, η Σοφία Κορμά έχει αποδείξει ότι οι προκλήσεις δεν τη φοβίζουν, με την ίδια να αναλαμβάνει να παρουσιάσει την σπουδαιότερη στρατιωτική παρέλαση στη χώρα μας, για την επέτειο των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Το αποτέλεσμα της μετάδοσης δικαίωσε τόσο την ίδια όσο τους ανθρώπους που την επέλεξαν να παρουσιάσει την ιστορικότερη στρατιωτική παρέλαση. Με σεμνότητα και σεβασμό, η όμορφη Αρχισμηνίας μετέφερε σε κάθε σπίτι την εικόνα, τον παλμό και τους συμβολισμούς αυτής της ιερής μέρας για τον Ελληνισμό.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.