ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

17 Σεπτεμβρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Σόδομα και Γόμορα με γεροντάκια και αλλοδαπές έβαλαν λουκέτο σε μπαρ της Πάτρας

1 min read

Σκηνές για γέλια και για κλάματα εκτυλίχθηκαν, τα ξημερώματα του Σαββάτου, σε μπαρ της Πάτρας, με πρωταγωνιστές 10 ηλικιωμένους θαμώνες και τέσσερις Ρουμάνες καλλονές!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το τοπικό σάιτ «pelop.gr», οι ξαναμμένοι παππούδες θέλησαν να περάσουν λίγες στιγμές απόλαυσης με τις αλλοδαπές εργαζόμενες του καταστήματος και έτσι έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια, τα μέτρα για τον κορωνοϊό.

Το ωράριο λειτουργίας είχε παραβιαστεί και γείτονες τηλεφώνησαν στο «100», καταγγέλλοντας ότι στο μπαρ γίνονταν ο κακός χαμός. Έτσι, λίγα λεπτά αργότερα στο σημείο έφθασαν δύο περιπολικά και οι αστυνομικοί με προτεταμένα τα όπλα, μη γνωρίζοντας τι θα συναντήσουν, «εισέβαλαν» στο κλαμπ και βρέθηκαν μπροστά σε ένα… μοναδικό θέαμα.

Οι Ρουμάνες έδειχναν όλη τη… στοργή τους στα γερόντια, μέσα στο μισοσκόταδο. Πάντως, η συνέχεια δεν επεφύλασσε εκπλήξεις, με εξαίρεση βέβαια τη δυσαρέσκεια των θαμώνων, οι οποίοι υποχρεώθηκαν να εγκαταλείψουν τις… προσπάθειές τους.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, οι αστυνομικοί επέβαλαν πρόστιμα ύψους 5.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη του κλαμπ και από 300 ευρώ στον κάθε θαμώνα. Για μια ανολοκλήρωτη ψυχαγωγία, σίγουρα τα τετ-α-τετ με τις όμορφες Ρουμάνες πληρώθηκαν ακριβά. Επίσης, αφαιρέθηκε η άδεια και το κλαμπ θα παραμείνει κλειστό επί μία εβδομάδα.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.