ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Σοβαρό τροχαίο για τον Νικ Καλάθη στην Κηφισιά! Ήταν με τη σύζυγό του και το παιδί τους στο αμάξι

1 min read

Λαχτάρησε ο 29χρονος  διεθνής γκαρντ του Παναθηναϊκού Νικ Καλάθης, καθώς είχε τροχαίο ατύχημα, όταν το αυτοκίνητό του συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα, το οποίο οδηγούσε ένας ηλικιωμένος άνδρας.

Ο τελευταίος παραβίασε πινακίδα «Stop» και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο αυτοκίνητο του Καλάθη. Ούτε ο 29χρονος γκαρντ του Παναθηναϊκού, ούτε η σύζυγος και το παιδί του χτύπησαν. Ωστόσο, σοβαρές υλικές ζημιές σημειώθηκαν στο όχημα του αθλητή.

Ουσιαστικά περισσότερο ήταν το σοκ που υπέστη ο ίδιος και η οικογένειά  του από τη σφοδρή σύγκρουση χωρίς να υπάρχει καμία ανησυχία όσον αφορά την υγεία του ίδιου και της οικογένειάς του.

Από τη στιγμή που δεν αποκόμισε κάποιο σοβαρό πρόβλημα, ο Καλάθης αναμένεται να συνεχίσει κανονικά στα playoffs της Stoiximan.gr Basket League, όπου οι «πράσινοι» είναι μπροστά με 2-0 στη σειρά με τον ΠΑΟΚ, που θα κριθεί στις τρεις νίκες και θα αναδείξει μία από τις δύο ομάδες των τελικών του ελληνικού πρωταθλήματος.

Αύριο, Τρίτη (29/5, 18:30, ΕΡΤ1), θα διεξαχθεί το τρίτο παιχνίδι της σειράς της ημιτελικής φάσης στο “PAOK Sports Arena”.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.