ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Snik και Light μετέφεραν τον καβγά στο Instagram Έτρωγε μόνο μπουνιές όλο το βράδυ

1 min read

Όποιος σηκώνει χέρι, κόβεται».

Αμετανόητος εμφανίζεται ο Snik μετά το επεισόδιο που είχε με τον Light στα Mad Video Music Awards, στο κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do. Ώρες μετά το συμβάν, ο Snik επέλεξε να τοποθετηθεί και ο Light ανταπέδωσε τα «πυρά». 

«Αυτό που θέλω να πω είναι ότι εγώ προσωπικά δεν ξεκίνησα κάποιον καυγά. Γενικά, όποιος σηκώνει χέρι, κόβεται είτε είναι σε βραβεία είτε κάπου αλλού», ανέφερε δείχνοντας ένα βίντεο από τη στιγμή που του επιτέθηκε ο Light.

«Βγες τώρα πάλι στις ειδήσεις και πες ότι είσαι ο δρόμος. Βγες όμως με τα μουτράκια σου. Εδώ είμαστε εμείς. Δύο χέρια, τρία πόδια. Στο βίντεο που ανέβασα εγώ φαίνομαι να κάθομαι δίπλα στην κοπέλα μου και να χειροκροτάω και έρχεται αυτός ο man να μου κάνει επίθεση», ανέφερε o Snik στο τέλος των «κατεβασμένων» πια ιστοριών του. 

Αντίστοιχα, τη δική του απάντηση στον Snik έδωσε ο Light μετά το βίντεο που δημοσίευσε ο πρώτος για τον χθεσινοβραδινό καβγά.

O Light αναφέρει πως ο Snik ήταν εκείνος που προκάλεσε πρώτος την ένταση ανάμεσά τους και στη συνέχεια εκείνος τον πλησίασε όπου και «άναψαν τα αίματα».

«Μάγκες, λίγη ντροπή δε βλάπτει. Να μη λέμε κραυγαλέα ψέματα στα social media. Mην παίζουμε τα θύματα. Υπάρχουν δυο χιλιάδες μάρτυρες που είδαν ότι εκεί που καθόμουν εγώ με την κοπέλα μου όμορφα και ωραία, ήρθε με τρία παλικάρια που μου την πέσανε. Έπειτα, όταν τελείωσε όλο αυτό επέστρεψα εγώ και τον χτύπησα πάνω στο stage εκεί που καθόταν. Επίσης, δε μπορώ να καταλάβω το θράσος για φράσεις όπως, “το χέρι θα κόβεται” και “Κεντέρη τρέχα” από έναν άνθρωπο που το χέρι του δε το σήκωσε ούτε μια φορά όλο το βράδυ. Έτρωγε μόνο μπουνιές και σφαλιάρες. Μάλωσα με όλο το γήπεδο εκτός από τον Snik. Ο Snik δε σήκωσε το χέρι του όλο το βράδυ. Οπότε ας είμαστε πιο προσεκτικοί με τις λεξούλες που επιλέγουμε. Αυτό» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Light.

Στη συνέχεια, ο τράπερ μέσω μιας μακροσκελούς ανάρτησής του αναφέρθηκε σε όλες τις εκπομπές που ασχολήθηκαν με το θέμα λέγοντας πως «διαστρέβλωσαν την αλήθεια αφού υποστήριξαν πως ήταν εκείνος που ξεκίνησε τον καβγά ενώ αυτό που συνέβη ήταν το αντίθετο» επισημαίνοντας πως δεν είχε καμία πρόθεση για κάτι τέτοιο. 

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.