ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Φτάνει στα όρια του SMS – Πότε θα καταργηθεί

1 min read

Στα όρια όσων ζήσαμε με τα SMS στο 13033 φτάνει η απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ. Πότε σχεδιάζεται να καταργηθεί το μέτρο, που επί της ουσίας δεν εφαρμόζεται.

Η απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ ισχύει εδώ και πολλούς μήνες και όπως φαίνεται σήμερα δεν θα καταργηθεί, αλλά θα παραταθεί κατά μία ώρα ή λίγο παραπάνω.

Το μέτρο με την απαγόρευση κυκλοφορίας βαδίζει στα ίδια βήματα με το SMS στο 13033. Όπως είναι γνωστό τον τελευταίο μήνα (τουλάχιστον) εφαρμογής του μέτρου με τα SMS ελάχιστοι το τηρούσαν… Κάτι ανάλογο γίνεται τώρα με την απαγόρευση κυκλοφορίας. Υποτίθεται ότι από τις 00:30 δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία (σήμερα ενδεχομένως να αλλάξει το ωράριο) και οι δρόμοι θα έπρεπε να αδειάουν… Αυτό όμως δεν συμβαίνει. Όσοι θέλουν να κυκλοφορήσουν… απλά κυκλοφορούν. Όπως δηλαδή έγινε τον τελευταίο μήνα και παραπάνω με τα περιβόητα SMS. 

Σήμερα πάντως αναμένονται ορισμένες αλλαγές στα μέτρα. 

Στις 7 θα πραγματοποιηθεί σήμερα η ενημέρωση του υπουργείου Υγείας και εκτός από τον Βασίλη Κικίλια θα συμμετέχει και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Στην ενημέρωση αναμένεται να γίνουν ανακοινώσεις για το ωράριο κυκλοφορίας και την μουσική στην εστίαση.

Στο ατζέντα της συνεδρίασης της επιτροπής, που συνεδριάζει σήμερα βρίσκονται η μουσική στην εστίαση, το ωράριο κυκλοφορίας και το πλαίσιο διεξαγωγής των δεξιώσεων των γάμων και των βαπτίσεων.

Οι λοιμωξιολόγοι θα καταθέσουν την εισήγησή τους στην κυβέρνηση και εν συνεχεία θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις. Οι αποφάσεις θα γίνουν γνωστές σήμερα στις 19:00.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο η μουσική θα επιστρέψει στην εστίαση. Την ίδια ώρα αναμένεται να επεκταθεί το ωράριο κυκλοφορίας κατά μία ώρα με την απαγόρευση, από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο να ξεκινά στη 01:30 αντί για τις 12:30 που ισχύει σήμερα.

Παράλληλα, ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο εντός του μήνα σε νέα συνεδρίαση να αποφασιστεί και η πλήρης κατάργηση της απαγόρευσης κυκλοφορίας με την πιο πιθανή ημερομηνία να είναι η 1η Ιουλίου.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.