ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

2 Αυγούστου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Σμηνίτης στη Ρόδο μπήκε καραντίνα με λάθος δείγμα!!! Ψάχνουν να βρουν σε ποιον ανήκει!

1 min read

Όλα τα ΄χαμε, οι γκάφες με τα δείγματα για κορονοϊό μας έλειπαν! Από το μεσημέρι κυκλοφόρησε η είδηση , που έλεγε ότι σμηνίτης που υπηρετεί στη Ρόδο, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Η εφημερίδα ΡΟΔΙΑΚΗ στην ηλεκτρονική της σελίδα όμως γράφει:

Απίστευτο αλαλούμ και γκάφα ολκής με το θέμα του θετικού δείγματος στον κορωνοϊό που έγινε γνωστό σήμερα το απόγευμα ότι αντιστοχεί σε σμηνίτη που υπηρετεί στη Ρόδο.

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, το θετικό δείγμα δεν αντιστοιχεί στον σμηνίτη αλλά σε άλλο άτομο τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί!

Το γεγονός έχει πάρει ήδη μεγάλες διαστάσεις καθώς προκάλεσε αναστάτωση ενώ έκλεισαν στον θάλαμο αρνητικής πίεσης του νοσοκομείου έναν άνθρωπο 25 ετών χωρίς να έχει σχετικό πρόβλημα.

Δεύτερο κρούσμα όμως υπάρχει στη Ρόδο. Οι αρμόδιες υπηρεσίες του νοσοκομείου έχουν ξεκινήσει ήδη αγώνα δρόμου να να εντοπίσουν τα υπόλοιπα άτομα που έδωσαν δείγμα για εξέταση έτσι ώστε να πιστοποιηθεί αύριο σε ποιόν πραγματικά ανήκει!

Νωρίτερα, είχε γίνει ολόκληρη κινητοποίηση στο νοσοκομείο της Ρόδου και το ΕΚΑΒ για να μεταφερθεί ο 25χρονος στη μονάδα του.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.