ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

18 Μαΐου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΣΚΑΪ Ανατροπή με Οικονόμου Αλλάζει «ταίρι» ο δημοσιογράφος

1 min read

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο κανάλι του Φαλήρου, το οποίο δεν θέλει να χάσει λεπτό και σχεδιάζει από τώρα το πλάνο για τη νέα σεζόν, ώστε να μην επαναληφθούν τα λάθη της περασμένης χρονιάς.

Ο Δημήτρης Οικονόμου αποτελεί αναμφισβήτητα ένα από τα ισχυρά χαρτιά του σταθμού. Με το κύρος, την εμπειρία και το χιούμορ που τον διακρίνει, ο Καρδιτσιώτης δημοσιογράφος έχει καταφέρει να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό και να κοντράρεται στα ίσια με τον Γιώργο Παπαδάκη στην πρωινή ζώνη.

Οι ιθύνοντες είναι απόλυτα ευχαριστημένοι και προς το παρόν δεν σκέφτονται να αλλάξουν κάτι όσον αφορά την τηλεοπτική εκπομπή του δημοσιογράφου, μιας και η συνεργασία με τη Μαρία Αναστασοπούλου πηγαίνει εξαιρετικά.

Ωστόσο, ο Δημήτρης Οικονόμου ανήκει στο δυναμικό και του ραδιοφωνικού σταθμού του Φαλήρου.

Μέχρι πρότινος το ραδιοφωνικό του «ταίρι» ήταν ο Τάκης Χατζής, ο οποίος όμως πλέον, αποτελεί παρελθόν για τον ΣΚΑΪ. Έτσι οι ιθύνοντες βγήκαν στη… γύρα αναζητώντας παρτενέρ για τον Οικονόμου.


Πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει συμφωνία με την Εύα Αντωνοπούλου, η οποία παρουσιάζει το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του καναλιού και ετοιμάζεται να επιστρέψει στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ καθημερινά στις 11 το πρωί, δίπλα στον Δημήτρη Οικονόμου.

Δημοσίευση στα Social Media