ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Σιόντης: «Ποιοτική ομάδα η ΑΕΚ, μας επηρέασε το πρώτο γκολ»

1 min read

ΣΙΟΝΤΗΣ

Ο Στέφανος Σιόντης στάθηκε στο γρήγορο γκολ που δέχθηκε η Κέρκυρα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, με αποτέλεσμα η ομάδα του να επηρεαστεί.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:



«Όταν παίζεις με μια τόσο ποιοτική ομάδα και δέχεσαι ένα τόσο περίεργο γκολ στην αρχή, χαλάνε τα πλάνα. Επηρεαστήκαμε, μετά ήταν πιο εύκολο για την ΑΕΚ ως ποιοτικότερη ομάδα να ξεδιπλώσει το παιχνίδι. Μετά εμείς προσπαθήσαμε σε κάποια σημεία, σίγουρα θα μπορούσαμε να είμαστε λίγο καλύτεροι, αλλά πλέον κοιτάμε μπροστά».

Για το τι κρατάει η Κέρκυρα από αυτό το ματς: «Κρατάμε μια αντίδραση που βγάλαμε στις μονομαχίες, μας έκανε πολύ κακό το παιχνίδι με την Τρίπολη και το αποτέλεσμα και θέλαμε να βγάλουμε αντίδραση σήμερα. Μας επηρέασε το γρήγορο γκολ, όμως πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά γιατί είναι δύσκολη η συνέχεια».

Για την συνέχεια: «Είναι δύσκολη η συνέχεια, έχουμε μείνει πίσω. Στο καλό μας διάστημα δεν πήραμε τρίποντα που μπορούσαμε να πάρουμε σε παιχνίδια που ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Αυτά τα παιχνίδια μας λείπουν τώρα για να είχαμε 3-4 περισσότερους βαθμούς και να είμαστε πιο άνετοι τώρα. Πρέπει να βρούμε το κουράγιο και την δύναμη να συνεχίσουμε και να βγάλουμε την ομάδα από την δύσκολη θέση που είναι αυτή τη στιγμή».

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.