ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Σήμερα στον Έβρο βροντάνε τα ντουφέκια του ένδοξου Ελληνικού Στρατού – Άσκηση με πυρά του Δ Σώματος Στρατού

1 min read

Με μια ακόμη κίνηση που αποδεικνύει την αποφασιστικότητα της Ελληνικής κυβέρνησης να μην επιτρέψει την είσοδο παράνομων μεταναστών στη χώρα απάντησε το Δ’ Σώμα Στρατού στις πληροφορίες για την διαρκή αύξηση των ροών προς τον Έβρο ποταμό

Πιο αναλυτικά την πραγματοποίηση βολών με αληθινά πυρά καθ’ όλο το μήκος των συνόρων με την Τουρκία στον Έβρο ανακοίνωσε το Δ’ Σώμα Στρατού. Σύμφωνα με την ανακοίνωση θα πραγματοποιηθούν πυρά με όπλα ευθυτενούς τροχιάς όπως πολυβόλα, τυφέκια και πιστόλια.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται λεπτομερώς οι περιοχές που θα πραγματοποιηθούν τα πυρά και ζητείται η απομάκρυνση ανθρώπων, ζώων και οχημάτων για την αποφυγή ατυχημάτων. Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Το Δ΄ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ανακοινώνει ότι, από την 02 Μαρτίου 2020 και καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, θα εκτελούνται βολές ευθυτενούς τροχιάς με πολυβόλα, τυφέκια και πιστόλια με πραγματικά πυρά, σε όλη την παρέβρια περιοχή όπως παρακάτω:

Επικίνδυνες περιοχές είναι αυτές, που περικλείονται από τα σημεία:

α. ΕΦ Διλόφου – Λυκόνησος – Μουσμουλιές – ΕΦ Μαρασίων

β. ΕΦ Μαρασίων -Δάσος Καστανιών – ΕΦ 1- Περιοχή αποτρεπτικού εμποδίου- ΕΦ 5-Πράσινη Πόρτα.

γ. Πράσινη Πόρτα- ΕΦ 10- ΕΦ Γέφυρας Πυθίου.

δ.ΕΦ Γέφυρας Πυθίου -ΕΦ Μαύρου Όγκου- ΕΦ 126- ΕΦ Σουφλίου-ΕΦ Μανίτσας.

ε.ΕΦ Μανίτσας -ΕΦ. Πλαγιές- Περιοχή Τυχερού- ΕΦ Γεμιστής- ΕΦ Γέφυρα Κήπων- ΕΦ Πετάλου- Αινήσιο Δέλτα.

Στις παραπάνω περιοχές απαγορεύεται κάθε κίνηση ή παραμονή ατόμων, τροχοφόρων και ζώων κατά τις ώρες των βολών, για αποφυγή ατυχημάτων. Βλήματα μη εκραγέντα, που τυχόν θα βρεθούν, να μη μετακινηθούν και να ειδοποιείται άμεσα η πλησιέστερη Αστυνομική Αρχή.

Από τη Στρατιωτική Υπηρεσία.

Ελπίζουμε το μήνυμα να το έλαβε η Τουρκία, οι κακόβουλοι μετανάστες που γίνονται εύκολα όργανα του τουρκικού κράτους, οι ΜΚΟ, που παίζουν χρόνια τώρα βρώμικο παιχνίδι εις βάρος της Ελλάδας και οι κάθε είδους -εξ αντικειμένου- σύμμαχοι του Ερντογάν και του τουρκικού κράτους-συμμορία στην Ελλάδα.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.